Τι έκαναν οι στρατιώτες στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο όταν δεν πολεμούσαν

Δείτε μια σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις λιγοστές ώρες ανάπαυλας που είχαν οι στρατιώτες στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μια σειρά συναρπαστικών επιχρωματισμένων φωτογραφιών που αποκαλύπτουν ποια ήταν η ζωή για τα στρατεύματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου όταν δεν ήταν στην εμπόλεμη ζώνη.

Πρόκειται για εικόνες που απέκτησαν μια αλλιώτικη διάσταση δια χειρός Πωλ Ρέινολντς και παρουσιάζουν μεταξύ άλλων στρατιώτες που κάνουν διάλειμμα σε μια νοσοκομειακή σκηνή γεμάτη με τρύπες από σφαίρες γερμανικών όπλων κάπου στη Σικελία, έναν αξιωματικό να στέκεται

προσοχή απέναντι σε γυναίκες που φορούν μπικίνι και κρατούν όπλα κάπου στην Καλιφόρνια και γενικότερα τον τρόπο διασκέδασης και χαλάρωσης των στρατιωτών από την κόλαση του πολέμου.

Εντυπωσιακές είναι και οι φωτογραφίες που εστιάζουν σε ζώα.

Έναςστρατιωτικός από το 30ο τμήμα πεζικού του αμερικανικού στρατού, με έδρα το Presidio του Σαν Φρανσίσκο, βρίσκεται σε στάση προσοχής με μια ομάδα γυναικών σε κοστούμια κολύμβησης. Κάθε μία κατέχει ένα τουφέκι Enfield M1917. Η εικόνα λήφθηκε την 1η Αυγούστου 1935.Ο Butch O’Brien, η μασκότ – σπανιέλ του Ναυτικού των ΗΠΑ, απεικονίζεται στο κατάστρωμα του πλοίο του στη Θάλασσα της Ιαπωνίας την 1η Ιανουαρίου 1944. Είχε εξοπλιστεί με ένα σωσίβιο με το όνομά του πάνω του. Οι μασκότ ήταν ουσιαστικά κατοικίδια ζώα που τα είχαν για να ενισχύουν το ηθικό της μονάδας.Το 28ο Τάγμα Μαορί της 2ης Νέας Ζηλανδίας, εκτελεί τον χορό του Χάκα για την επίσκεψη του βασιλιά Γεωργίου Β ‘της Ελλάδας, της συζύγου του Βασίλισσα, του ξαδέλφου του Πρίγκιπα Πέτρου και του στρατηγού Φρέιμπεργκ. Η τοποθεσία βρισκόταν σε στρατόπεδο εκπαίδευσης στο Helwan στην Αίγυπτο τον Ιούνιο του 1941.

Πηγή: dailymail.co.uk

The post Τι έκαναν οι στρατιώτες στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο όταν δεν πολεμούσαν appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα