Στρατιωτική Θητεία: Παρέμβαση Κυριάκου Μητσοτάκη

16:51 2/12/2017 - Πηγή: Armynow

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ και άνοιξε τα χαρτιά του για τις θέσεις της ΝΔ για την Στρατιωτική Θητεία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε νωρίτερα το θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ ενώ αργότερα μίλησε για την στρατιωτική θητεία σε προσυνέδριο του κόμματος.

Επισκέψεις

σαν τη σημερινή στο θωρηκτό Αβέρωφ μου προκαλούν πάντα συγκίνηση και αίσθημα υπερηφάνειας. pic.twitter.com/kU3nWBUQAi

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 2 Δεκεμβρίου 2017

Σε δηλώσεις του για την Στρατιωτική Θητεία ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε πως θέλει μια στρατιωτική θητεία στην οποία τα νέα παιδιά θα αποκτούν δεξιότητες και πιστοποίηση που θα τους είναι χρήσιμη και στη συνέχεια της ζωής τους. Ώστε να μην βλέπουν τη θητεία μόνο ως υποχρέωση και αγγαρεία που δεν προσφέρει τίποτα στο βιογραφικό τους.

Θέλω μια στρατιωτική θητεία στην οποία τα νέα παιδιά θα αποκτούν δεξιότητες και πιστοποίηση που θα τους είναι χρήσιμη και στη συνέχεια της ζωής τους. Ώστε να μην βλέπουν τη θητεία μόνο ως υποχρέωση και αγγαρεία που δεν προσφέρει τίποτα στο βιογραφικό τους. #axizoume_kalytera

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 2 Δεκεμβρίου 2017

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε και πως η υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας θα πάει ως το τέλος

Ξεκαθαρίζω κατηγορηματικά: Το σκάνδαλο Καμμένου θα διερευνηθεί μέχρι τέλους. Κι αν αυτή η Βουλή επιχειρήσει τη συγκάλυψη, η επόμενη θα διερευνήσει τα πάντα. Θα μάθουμε όλη την αλήθεια και θα αποδοθούν όλες οι ευθύνες. #axizoume_kalytera

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 2 Δεκεμβρίου 2017

The post Στρατιωτική Θητεία: Παρέμβαση Κυριάκου Μητσοτάκη appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα