Στεφανής: Διασκέδασε με τους Τεθωρακισμένους

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής βρέθηκε μαζί με τους Αποστράτους Αξιωματικούς του Συνδέσμου Ιππικού – Τεθωρακισμένων.

Στιγμές χαλάρωσης πρόσφερε η ιδιαιτέρως επιτυχημένη εκδήλωση του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Ιππικού – Τεθωρακισμένων στους συμμετέχοντες.

Σε εορταστικό κλίμα στο προσεγμένο περιβάλλον της ΛΑΕΔ δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να ανταλλάξουν ευχές αλλά και να συζητήσουν με μεγαλύτερη άνεση για τα θέματα που απασχολούν τους Στρατιωτικούς.

Καλεσμένος στην χοροεσπερίδα ήταν

και ο Αρχηγός Αλκιβιάδης Στεφανής καθώς και ο Διοικητής της ΑΣΔΥΣ Αντιστράτηγος κ. Βασιλειάδης Κωνσταντίνος , ο Διευθυντής Δ΄ΚΛΑΔΟΥ /ΓΕΣ Υποστράτηγος κ. Σταματιάδης Γεώργιος , ο Διευθυντής ΓΕΣ/ΔΙΤ Υποστράτηγος κ. Παπαδόπουλος Βασίλειος , ο Διοικητής του ΚΕΤΘ Ταξίαρχος κ. Σιγουλάκης Δημήτριος , οι Ταξίαρχοι κ.κ. Χατζηγεωργίου Αντώνιος και Μόσχος Κοσμάς του ΓΕΕΘΑ , ο Πρέσβης ε.τ. και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Γεωργίου Γεώργιος καθώς και οι Πρέσβεις ε.τ. κ.κ. Δοκιανός Σπύρος, Ροκανάς Και Αλιάγας.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υποστράτηγος ε.α. Παπαδογεωργόπουλος Χρήστος , στην ομιλία του, στην αρχή της εκδήλωσης, αφού ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή τους και ιδιαίτερα τους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ευχήθηκε ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση ΕΔΩ

The post Στεφανής: Διασκέδασε με τους Τεθωρακισμένους appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα