Πυροσβέστες Πενταετούς Θητείας: Λένε πως ΘΑ τους… δικαιώσουν

20:34 4/12/2017 - Πηγή: Armynow

Πυροσβέστες Πενταετούς Θητείας:Η κυβέρνηση που υποσχόταν την άμεση τακτοποίηση του θέματος τους ως αντιπολίτευση μένει σταθερή στις…υποχέσεις.

Χωρίς κάτι χειροπιαστό η κυβέρνηση απευθύνεται στους Πυροσβέστες Πενταετούς Θητείας για να τους πεί πως ….φταίνε οι προηγούμενοι για όσα τους συμβαίνουν.

Παράλληλα τους υπόσχεται, αν και ήδη κυβερνά 3 χρόνια πως στο μέλλον θα λυθεί το θέμα τους.

Από το Υπουργείο της Όλγας Γεροβασίλη λένε πως στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης με τους εκπροσώπους των Θεσμών

για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, τέθηκε το ζήτημα της εργασιακής αποκατάστασης των 2.200 Πυροσβεστών Πενταετούς Θητείας.

Όμως τα ρίχνουν, όπως πάντα, στους προηγούμενους για την συνέχεια του προβλήματος αφού λένε πως επειδή οι Πυροσβέστες δεν είχαν συμπεριληφθεί ως τακτικό προσωπικό στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου («Απογραφή») το 2011, το ζήτημα παραμένει σε εκκρεμότητα, γιατί η τυχόν μονιμοποίησή τους εμφανίζεται ως εισαγωγή νέων προσλήψεων και ως εκ τούτου να προσκρούει στον κανόνα προσλήψεων-αποχωρήσεων.

Από την κυβέρνηση λένε ακόμα πως χάρη στις προσπάθειες τους επιτεύχθηκε η ρητή εξαίρεσή της μονιμοποίησής των Πυροσβεστών από τον κανόνα προσλήψεων-αποχωρήσεων.

Και …υπόσχονται πως στο προσεχές διάστημα, τα Υπουργεία Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Προστασίας του Πολίτη θα επεξεργαστούν από κοινού σχέδιο μονιμοποίησης των Πυροσβεστών Πενταετούς Θητείας, με δεδομένη την εξαίρεση της μονιμοποίησής τους.

The post Πυροσβέστες Πενταετούς Θητείας: Λένε πως ΘΑ τους… δικαιώσουν appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα