Ο Στρατός του Κιμ: Βιασμοί στην Β. Κορέα

Το Αριστερό καθεστώς της Β. Κορέας έχει τον τέταρτο σε μέγεθος Στρατό στον κόσμο. Ο Στρατός του Κιμ είναι όμως αλλιώτικος από τους άλλους.

Ο πλανήτης με φρίκη είδε στρατιώτες του Κιμ Γιόνγκ Ουν να γαζώνουν συνάδελφο τους ο οποίος ήθελε να περάσει στην Ν. Κορέα σε αναζήτηση ελευθερίας.

Αυτά όμως που είδαμε στο βίντεο είναι πολύ λίγα μπροστά σε αυτά που ζουν οι στρατιώτες του Κιμ.

Οι εικόνες που θέλει να δείχνει το καθεστώς είναι αυτές που ο Κιμ λατρεύεται ως επι γης Θεός ο οποίος φροντίζει για την ζωή των υπηκόων του.

Μόνο που αυτές οι εικόνες προέρχονται από όσους είναι κάτω από την ασφυκτική πίεση του καθεστώτος. Αντίθετα όσοι φεύγουν έχουν να διηγηθούν μια εντελώς διαφορετική ιστορία για όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες.

Όπως έκανε μια γυναίκα η οποία δραπέτευσε από το καθεστώς και διηγήθηκε στο BBC πως ζούσαν στον στρατό σε άθλιες συνθήκες με συντροφιά την φωτογραφία του ηγέτη που υποχρεωτικά υπήρχε στα κομοδίνα τους, με απάνθρωπη εκπαίδευση και ακόμα και βιασμούς.

Για ατομική καθαριότητα υπήρχε ένας σωλήνας από κοντινό ποτάμι που έφερνε νερό, φίδια και βατράχια.

Φυσικά δεν υπήρχε ζεστό νερό.

Οι σερβιέτες ξαναπλένονται και επαναχρησιμοποιούνται. Αν και συχνά οι απάνθρωπες συνθήκες διαταρράσουν τον κύκλο των γυναικών μέχρι και την τελική διακοπή του.

Από το 2015 όλες οι γυναίκες υπηρετούν υποχρεωτικά για 7 χρόνια στον στρατό.

Και φυσικά υποχρεωτικά λατρεύουν τον Κιμ.

The post Ο Στρατός του Κιμ: Βιασμοί στην Β. Κορέα appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα