Η Πολεμική Αεροπορία στη διεθνή άσκηση «Blue Flag» – ΒΙΝΤΕΟ

15:20 7/11/2017 - Πηγή: Armynow

Δείτε βίντεο από τη μεγαλύτερη αεροπορική άσκηση «Blue Flag», στην οποία συμμετέχει η Πολεμική Αεροπορία. Εκτός της άσκησης η Τουρκία.

Η μεγαλύτερη αεροπορική άσκηση με την ονομασία Blue Flag 2017 διεξάγεται τις μέρες αυτές στο Νότιο Ισραήλ με τη συμμετοχή Ελλάδας, ΗΠΑ, Γαλλίας,

Ιταλίας, Γερμανίας ενώ για πρώτη φορά θα συμμετέχει και η Ινδία. H άσκηση λαμβάνει χώρα στην αεροπορική βάση Ovda στο Νότιο Ισραήλ και θα ολοκληρωθεί στις 16 Νοεμβρίου. Ενώ εκτός από την άσκηση έχει μείνει η Τουρκία.

Η άσκηση που θα διαρκέσει 11 μέρες έχει ως στόχο να παρέχει τις μέγιστες δυνατές ρεαλιστικές συνθήκες των σύγχρονων αεροπορικών επιχειρήσεων.

Στην άσκηση συμμετέχουν Ισραηλινά αεροσκάφη F-15 (Baz), F-16i Sufa καθώς και δύο F-16 C/D Barak. Από πλευράς ΗΠΑ, Ελλάδας και Πολωνίας συμμετέχουν αεροσκάφη F-16, η Γαλλική αεροπορία στέλνει Mirage 2000D, η Γερμανική Eurofighter Typhoon ενώ τέλος η Ιταλική Panavia Tornado.

Τέλος, οι Ινδοί συμμετέχουν με ένα αεροσκάφος C-130J «Super Hercules». Στην άσκηση θα συμμετέχουν και επιπλέον ιπτάμενα μέσα όπως Ιπτάμενα Ραντάρ, ελικόπτερα και Εναέρια Τάνκερ ενώ η Ινδία συμμετέχει και με 45μελή τμήμα ειδικών επιχειρήσεων με την ονομασία Garud.

Στόχος της άσκησης είναι να εξομοιωθούν όσο το δυνατόν ακραία σενάρια μάχης και πτήσεις συνασπισμού. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνδυασμένης άσκησης που διεξάγεται φέτος για τρίτη φορά οι φιλοξενούμενες μοίρες θα πετάξουν μαζί με τις ισραηλινές.

Δείτε το βίντεο από την άφιξη των αποστολών των χωρών που θα πάρουν μέρος στην άσκηση.

The post Η Πολεμική Αεροπορία στη διεθνή άσκηση «Blue Flag» – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα