Εξοπλιστικά: Οι Στρατιωτικοί πληρώνουν την κόντρα;

Οι Στρατιωτικοί πληρώνουν τον λογαριασμό της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και την Νέα Δημοκρατία;

Την ενόχληση του, σιωπηλού, Μεγάρου Μαξίμου για την κόντρα που έχει ανοίξει για τα εξοπλιστικά φαίνεται πως πληρώνουν οι Στρατιωτικοί.

Οι εκτιμήσεις στα πηγαδάκια της Βουλής λένε πως δεν ήταν τυχαίο οτι

ο Αλέξης Τσίπρας δεν βρήκε να πει μισή κουβέντα για τους Στρατιωτικούς και τα Στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας την ώρα που μοίραζε τον μποναμά του πλεονάσματος.

Αντίθετα η κίνηση αυτή ήταν μελετημένη γιατί στο Μαξίμου πιστεύουν πως οι Στρατιωτικοί και τα Στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας δεν είναι «δικοί τους» ψηφοφόροι οπότε με το να δυσαρεστήσουν τους Στρατιωτικούς δημιουργούν πρόβλημα στον κυβερνητικό τους εταίρο. Κατα συνέπεια αυτός θα πάρει το μήνυμα πως από εδώ και πέρα ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει να του προκαλέσουν άλλα προβλήματα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τα οποία θα χαλάνε την εικόνα της κυβέρνησης του.

Αυτή βέβαια είναι η μία πλευρά του νομίσματος, γιατί υπάρχει και η άλλη που λέει πως έτσι και αλλιώς από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν όρεξη να εφαρμόσουν την απόφαση του ΣτΕ αφού πιστεύουν πως είναι καλύτερα να μοιράζουν λεφτά στην εκλογική τους δεξαμενή και απλά έψαχναν μια οποιαδήποτε δικαιολογία για να αφήσουν και πάλι την εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ στο περίμενε.

The post Εξοπλιστικά: Οι Στρατιωτικοί πληρώνουν την κόντρα; appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξοπλιστικά, Στρατιωτικοί,exoplistika, stratiotikoi