Δημήτρης Καμμένος για Σκόπια: Δεν ψηφίζουμε ονομασία με τον όρο «Μακεδονία» – ΒΙΝΤΕΟ

12:22 17/1/2018 - Πηγή: Armynow

Απόλυτος όσον αφορά τον όρο «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων είναι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος. «Μη σώθει και λυθεί», δηλώνει.

Την θέση του ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει ονομασία των Σκοπίων με τον όρο Μακεδονία υπογράμμισε σε όλους τους τόνους σήμερα το πρωί ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Δημήτρης Καμμένος.

«Εφόσον θέλουν να μπουν στο ΝΑΤΟ, θα πρέπει να κάνουν αυτοί πίσω και όχι εμείς. Δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι για την Μακεδονία. Δεν κατανοώ γιατί το συζητάμε. Μη σώσει και λυθεί», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Σε καμία περίπτωση απολύτως δεν θα ψηφίσω, διότι η βιωσιμότητα του κράτους αυτού εξαρτάται από την χώρα μας. Εφόσον θέλουν να μπουν στο ΝΑΤΟ, θα πρέπει να κάνουν αυτοί πίσω και όχι εμείς. Δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι για την Μακεδονία. Δεν κατανοώ γιατί το συζητάμε. Μη σώσει και λυθεί!»

«Δεν θέλω να υπάρχει ο όρος Μακεδονία. Δεν θα το ψηφίσω. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πήραμε μια απόφαση στην Κ.Ο. την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν θα δεχτούμε το όνομα και κάποιον όρο με τη λέξη Μακεδονία σε σύνθετο όνομα για οποιαδήποτε χρήση», δήλωσε κατηγορηματικά.

Αναφορικά με τη συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Καμμένος με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο σημείωσε: «Δήλωσα σαφώς στον Αρχιεπίσκοπο και είχα ξεκάθαρη θέση ότι υποστηρίζω τη θέση της εκκλησίας στο ζήτημα των Σκοπίων, ότι δεν θα κάνω πίσω. Νομίζω ότι αυτός που έχει αυτή τη στιγμή ανάγκη είναι τα Σκόπια και εμείς πρέπει να δώσουμε μια λύση που δεν θα προσβάλλει την ιστορία».

Δείτε το βίντεο:

The post Δημήτρης Καμμένος για Σκόπια: Δεν ψηφίζουμε ονομασία με τον όρο «Μακεδονία» – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα