Άδωνις: «Κύριε Υπουργέ σταματήστε να συγκρατείστε»

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης παρεμβαίνει στα τεκταινόμενα για τα απόρρητα έγγραφα Λοβέρδου και ανεβάζει τους τόνους.

Η αγόρευση του Ανδρέα Λοβέρδου στην Βουλή και τα όσα ακολούθησαν μετά την κατάθεση στο προεδρείο της Βουλής

σειράς εγγράφων, ανάμεσα τους και κάποια απόρρητα, έκαναν τον Νίκο Κοτζιά και το Υπουργείο Εξωτερικών να βγάλουν το γνωστό Δελτίο Τύπου με το οποίο,πέρα από την ανακοίνωση για ποινές φυλάκισης, έλεγαν πως «Με μεγάλη υπομονή και αίσθημα ευθύνης, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ν. Κοτζιάς έχει τηρήσει στάση σιωπής μέχρι τούδε».

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο απάντησε στον Νίκο Κοτζιά πριν λίγο αναφέροντας: «Κύριε Υπουργέ σταματήστε να συγκρατείστε και πείτε μας τί έλεγαν οι Υπηρεσίες σας για τον Παπαδόπουλο και την Σαουδική Αραβία. Αλλιώς θα είστε συνυπεύθυνος».

Κύριε Υπουργέ σταματήστε να συγκρατείστε και πείτε μας τί έλεγαν οι Υπηρεσίες σας για τον Παπαδόπουλο και την Σαουδική Αραβία. Αλλιώς θα είστε συνυπεύθυνος https://t.co/sRwuAiisPG

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 23 Νοεμβρίου 2017

Στην Ν.Δ. σημειώνουν πάντως πως η συζήτηση της Δευτέρας (αν τελικά γίνει…) θα είναι μόνο η αρχή και αναμένονται και άλλες πολλές συνεδριάσεις για το θέμα που η Αντιπολίτευση δεν θα έχει απέναντι της μόνο τον Π. Καμμένο αλλά θα πάει σε γενικευμένη σύγκρουση με όλη την κυβέρνηση.

The post Άδωνις: «Κύριε Υπουργέ σταματήστε να συγκρατείστε» appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα