Τραγωδία Νέας Σμύρνης: «Ο 43χρονος είχε φροντίσει να μη γλιτώσει κανείς»

Σοκάρει η τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη.

Πατέρας έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα όπου ήταν τα παιδιά του, με αποτέλεσμα να χάσουν και οι τρεις τη ζωή τους από αναθυμιάσεις.

Ένας 45χρονος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας έβαλε φωτιά στο σπίτι όπου φιλοξενούσε για το Σαββατοκύριακο τα δίδυμα παιδιά του, ηλικίας 8 ετών. Και οι τρεις βρήκαν τραγικό θάνατο από αναθυμιάσεις.

Είχε σχεδιάσει τα πάντα πριν σκοτώσει τα παιδιά του

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 45χρονος

φαίνεται πως είχε σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια πριν σκοτώσει τα ίδια του παιδιά. Πήρε για Σαββατοκύριακο τα δύο δίδυμα αγόρια από την πρώην συζύγου του, έγραψε σημειώματα οργής στους τοίχους του διαμερίσματος, κλείδωσε παράθυρα και πόρτες για να μην μπορεί να ξεφύγει κανείς και έβαλε φωτιά σε ρούχα και στο στρώμα της κρεβατοκάμαρας του σπιτιού στην οδό Κοραή, οδηγώντας στο θάνατο τα παιδιά του και τον ίδιο

Τα αδικοχαμένα αγοράκια του, φέρονται σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις να ξύπνησαν και να προσπάθησαν να σωθούν. Ωστόσο, ο πατέρας τους είχε φροντίσει να μην γλιτώσει κανείς. Μάλιστα, οι Πυροσβέστες χρειάστηκε να σπάσουν με τσεκούρι την πόρτα για να μπουν μέσα στο μοιραίο διαμέρισμα.

Η νεκροψία, όμως, είναι αυτή που θα αποκαλύψει την φριχτή αλήθεια. Αν τα παιδιά όντως προσπάθησαν να ξεφύγουν ή αν πέθαναν στα κρεβάτια τους.

The post Τραγωδία Νέας Σμύρνης: «Ο 43χρονος είχε φροντίσει να μη γλιτώσει κανείς» appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα