Τι απαντά η δήμαρχος Μάνδρας για τα επεισόδια στο δημαρχείο

Στα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας, μετά τη φονική κακοκαιρία κατά τα οποία εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης ήρθαν στα χέρια με δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας αναφέρθηκε η δήμαρχος Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη μέσω του ΘΕΜΑ 104,6.

«Ο κ. Σαμπάνης είναι ο Κωνσταντινέας της Μάνδρας (σ.σ. αναφορά στην επίθεση που δέχθηκε από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ), είναι ο δημοτικός σύμβουλος που θα έρθει πέντε φορές και θα

κάνει φασαρία» είπε η κ. Κριεκούκη.

«Χθες στις 4 το μεσημέρι καλέσαμε ένα τυπικό δημοτικό συμβούλιο για να αναμορφώσουμε έναν κανονισμό προκειμένου να μην έχουμε πρόβλημα με το βοήθημα των 600 ευρώ για τις πλημμύρες στη Μάνδρα. Στις 3:30, όμως, ήρθαν αντιπρόσωποι της εταιρείας Βαρδινογιάννη για να δουν τον 2ο παιδικό σταθμό που είναι κατεστραμμένος καθώς προσφέρθηκαν να τον αποκαταστήσουν» εξήγησε η κυρία Κριεκούκη γιατί απουσίασε από το δημοτικό συμβούλιο.

«Οι δημοτικοί σύμβουλοί μου που είναι έξι ημέρες άυπνοι δεν συγκρατήθηκαν όταν άκουσαν όσα έλεγε» ο κ. Σαμπάνης συνέχισε η δήμαρχος Μάνδρας.

«Όσοι έχουν καταγραφεί μπορούν να πάρουν τα 600 ευρώ» κατέληξε.

The post Τι απαντά η δήμαρχος Μάνδρας για τα επεισόδια στο δημαρχείο appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα