Σέρρες: Συλλήψεις για διακίνηση παράνομων μεταναστών

Είκοσι έναν παράνομους μετανάστες (10 ανήλικους) με σκοπό την παράνομη προώθησή τους στη χώρα μετέφεραν δύο άντρες στην περιοχή των Σερρών, σε όχημα που εγκατέλειψαν σε περιοχή των Σερρών για να αποφύγουν αστυνομικό έλεγχο.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Συρίας ηλικίας 20 και 17 ετών, για μεταφορά παράνομων μεταναστών.

Το όχημα εντοπίστηκε χθες το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών και σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια

ελέγχου, αρχικά ανέπτυξαν ταχύτητα και στη συνέχεια εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή.

Όπως διαπιστώθηκε, εντός του αυτοκινήτου μετέφεραν 4 άνδρες, 5 γυναίκες και 10 ανήλικα παιδιά, όλοι τους υπήκοοι Συρίας, καθώς και δύο άνδρες υπηκόους Ιράν και Ιράκ, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας μέσω της ελληνοτουρκικής μεθορίου, από όπου και παρελήφθησαν με σκοπό την παράνομη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας.

Οι δύο διακινητές εντοπίστηκαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και συνελήφθησαν, ενώ την κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα και 5 κάρτες κινητής τηλεφωνίας (sim) και το όχημα. Κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος τους και θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

The post Σέρρες: Συλλήψεις για διακίνηση παράνομων μεταναστών appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα