Πάτρα: Τι απαντά ο δήμος στα σχόλια για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό

Σύμφωνα με την τακτική ούτε ένα ευρώ χαμένο διακοσμήθηκαν οι δημόσιοι χώροι του δήμου Πατρέων, δημιουργώντας ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια.

Σε αυτά απάντησε η διοίκηση του Δήμου Πατρεών ως εξής:

Οι εργαζόμενοι της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος συμμετείχαν ενεργά στην κατασκευή του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της πόλης.

Εξ αρχής, βασικοί στόχοι του σχεδιασμού ήταν η επαναχρησιμοποίηση των φυτών και υλικών του χριστουγεννιάτικου διακόσμου και να παρουσιαστεί ένας στολισμός εντυπωσιακός και διαφορετικός από τις προηγούμενες χρονιές.

Από τα φυτά και υλικά που χρειάστηκαν, ένα μέρος τους προήλθε από ήδη υπάρχοντα φυτά και τα υπόλοιπα προήλθαν από νέα προμήθεια φυτών και υλικών με κλασσικά χριστουγεννιάτικα δένδρα (έλατα, αρκουδοπούρναρα κ.λπ.).

Από όλα αυτά, τίποτα δεν θα πάει χαμένο, ούτε ένα ευρώ δεν θα πάει χαμένο. Όλα τα υλικά και φυτά θα αξιοποιηθούν στην κατασκευή νέων πλατειών. Επιπλέον οι εργαζόμενοι της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου εργάστηκαν ακούραστα για τρεις συνεχόμενες ημέρες, χωρίς ωράριο, για να προσφέρουν στους δημότες της πόλης μας ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο διάκοσμο.

The post Πάτρα: Τι απαντά ο δήμος στα σχόλια για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα