Κατολισθήσεις έκλεισαν δρόμους –Τι συνέβη στην Κακιά Σκάλα

Η κακοκαιρία συνεχίστηκε προκαλώντας σημαντικά προβλήματα σε ολόκληρη την Αττική. Δεκάδες ήταν οι κλήσεις σε περιοχές των νοτίων και των δυτικών προάστια. Τα σχολεία για προληπτικούς λόγους θα παραμείνουν κλειστά σήμερα.

Η έντονη χαλαζόπτωση και η βροχή ευτυχώς δεν έπληξαν τις περιοχές σε Νέα Πέραμο και Μάνδρα όπου οι κάτοικοι βρίσκονται σε πολλές περιπτώσεις ουσιαστικά δρόμο.

Η κακοκαιρία προκάλεσε κατολισθήσεις στην Παλιά

Εθνική Οδό στην Κακιά Σκάλα. Ο δρόμος έχει κλείσει και η τροχαία διοχετεύει την κυκλοφορία στη Νέα Εθνική Οδό όπου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον δρόμο.

Κλειστοί δρόμοι στην Αττική:

Η παλαιά εθνική οδός Αθηνών- Κορίνθου στο 39ο χιλιόμετρο στα Μέγαρα, στο ρεύμα προς Αθήνα.Στο 36ο χιλιόμετρο στη Νέα Πέραμο, στο ρεύμα προς ΑθήναΣτον κόμβο Διυλιστηρίων, στο ρεύμα προς Νέα ΠέραμοΣτον κόμβο Μάνδρας, ρεύμα προς ΜάνδραΗ παλαιά εθνική οδός Αθηνών- Θηβών στο 4ο χιλιόμετρο, προς ΘήβαΣτην διασταύρωση Μάνδρας- Μαγούλας για τις οδούς προς ΘήβαΣτην οδό Στρατηγού Ρόκα στο ύψος του σούπερ μάρκετ Γαλαξίας προς Μάνδρα

Επίσης υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Σαλαμίνας στην Σαλαμίνα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της οδού Ζωοδόχου Πηγής έως την Λ. Φανερωμένης.

Η κακοκαιρία έπληξε την Πιερία, την Πέλλα και την Ημαθία. Έγιναν 470 κλήσεις στην Πυροσβεστική, ενώ οι πυροσβέστες σε 38 περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβουν για να απεγκλωβίσουν ανθρώπους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι λόγω της κακοκαιρίας ακινητοποιήθηκαν τρένα, ενώ έκλεισε και η Εθνική Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Βαρικού επί πέντε ώρες.

Σήμερα θα είναι κλειστά όλα τα σχολεία και σε Πιερία, Ηλεία, Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά, Ιθάκη.

The post Κατολισθήσεις έκλεισαν δρόμους –Τι συνέβη στην Κακιά Σκάλα appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα