Η στολισμένη Κηφισιά υποδέχεται τα Χριστούγεννα

Η Κηφισιά στολίστηκε φαντασμαγορικά και υποδέχεται τα Χριστούγεννα
Η πανέμορφη πόλη της Κηφισιάς, που ως προορισμός είναι από τους πιο αγαπημένους της Αττικής για την περίοδο των Χριστουγέννων, στολίστηκε για να υποδεχθεί την πιο όμορφη γιορτή του χειμώνα.

Πέρα από τις ιδιωτικές πρωτοβουλίες των καταστηματαρχών, οι οποίοι έχουν μετατρέψει τις βιτρίνες τους σε έργα τέχνης με θέμα τα Χριστούγεννα, ο Δήμος Κηφισιάς, όπως κάθε χρόνο, στόλισε τους δρόμους και

τις πλατείες μας. Ο σχεδιασμός και η εκτέλεση του εορταστικού ηλεκτροφωτισμού έγιναν από την Υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου μας με την εθελοντική συμμετοχή της κα Κατερίνας Κροντηρά.

Οι δρόμοι της Κηφισιάς έχουν μετατραπεί σε ένα καλειδοσκόπιο χρωμάτων και λάμψεων, που κάνει μαγικές τις νύχτες της πόλης μας.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος θα φωταγωγήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κηφισιάς στην συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Λεβίδου.

Όπως τονίζει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Κηφισιάς:

«Ο Δήμος μας υποδέχεται τα Χριστούγεννα, για ακόμα μια χρονιά, με τη διοργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων, διασκέδασης και ψυχικής ανάτασης, που απευθύνονται σε όλους. Oι γιορτινές στιγμές σας ανήκουν και σας περιμένουμε να τις μοιραστούμε στον Δήμο της Συμμετοχής και της Αισιοδοξίας!!!»

Θα ακολουθήσει μια εκρηκτική συναυλία με την αγαπημένη Ελένη Φουρέιρα που θα απογειώσει την γιορτή. Με την λαμπερή σκηνική της παρουσία και τη ξεχωριστή φωνή της, θα μας χαρίσει ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτυ με όλες τις Νο1 επιτυχίες που την έστεψαν Βασίλισσα της ελληνικής ποπ μουσικής σκηνής!!!

The post Η στολισμένη Κηφισιά υποδέχεται τα Χριστούγεννα appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα