Γκλέτσος: «Προσωποίηση της αχρηστίας ο Μπακογιάννης» -Θα χάσει τις εκλογές (βίντεο)

«Ο Μπακογιάννης με όλα αυτά που έχει και μόνος του να κατέβει στις εκλογές θα χάσει». Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος Στυλίδας, Απ. Γκλέτσος, σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό, για τον Κώστα Μπακογιάννη, ενόψει των επόμενων Περιφερειακών Εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο Απ. Γκλέτσος, ανέφερε ότι στην περίπτωση που ο σημερινός Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Μπακογιάννης, είναι «αντίπαλος» του στη διεκδίκηση της Περιφέρειας

είναι σίγουρο ότι θα χάσει, γιατί όπως υποστήριξε: «Ο Μπακογιάννης είναι η προσωποποίηση της πολιτικής ιδιοτέλειας, της αφλογιστίας και της αχρηστίας».

Δεν έχει κάνει «κανένα έργο, είναι τελευταίος σε απορροφητικότητα από ΕΣΠΑ» Τα λιγότερα χρήματα από όλες τις Περιφέρειες, τα παίρνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ενώ έχει τη μεγαλύτερη ανεργία, ανέφερε ο δήμαρχος Στυλίδας.

Επιπλέον ο κ. Γκέλτσος δήλωση την προτίμηση του, προς τον Αλέξη Τσίπρα, έναντι του Κ. Μητσοτάκη, γιατί δήλωσε «αριστερός», αλλά υποστήριξε ότι θα κατέβει «ενωτικός» για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

The post Γκλέτσος: «Προσωποίηση της αχρηστίας ο Μπακογιάννης» -Θα χάσει τις εκλογές (βίντεο) appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα