Εργαζόμενοι Δ. Ζωγράφου για τον άτυχο συνάδελφό τους: «Νομίζαμε ότι κοιμήθηκε»

Περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο «φως» για τον θάνατο του 48χρου συμβασιούχου του Δ. Ζωγράφου. Σύμφωνα με πληροφορίες Ο Β. Ιωάννου παρουσιάστηκε κανονικά για δουλειά σήμερα το πρωί στις 7 και μαζί με τέσσερις συναδέλφους πήγαν με δημοτικό αυτοκίνητο τύπου αγροτικού να περισυλλέξουν έναν κάδο που είχε καεί. Όμως κατά την επιστροφή τους γύρω στις 8 τον είδαν ξαφνικά να κλείνει τα μάτια και αρχικά, νόμιζαν ότι κοιμήθηκε. Αμέσως όταν κατάλαβαν τι συνέβη, κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με ανακοπή καρδιάς. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, οι

οποίοι μίλησαν για «πολύ σφοδρό επεισόδιο», δυστυχώς ο εργαζόμενος κατέληξε. Ο Β. Ιωάννου ήταν κάτοικος Ιλισίων. Όλοι κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό συνάδελφο ενώ η οικογένειά του ανέφερε ότι δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. Αύριο θα γίνει η νεκροψία, νεκροτομή, ενώ η κηδεία του εργαζόμενου θα γίνει την Τετάρτη στις 2.30 μμ στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

The post Εργαζόμενοι Δ. Ζωγράφου για τον άτυχο συνάδελφό τους: «Νομίζαμε ότι κοιμήθηκε» appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα