Βίκος: Υπερήφανος υπερήφανος χορηγός του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου της Ελλάδας 2024

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος δίνει ραντεβού την Κυριακή 19/5 (10.00 – 19.00) με όλους τους παρευρισκόμενους στο περίπτερό της στο Ζάππειο για να μας δροσίσει και να χαρίσει γευστικά δώρα.

Με το όραμα να γίνει ο μεγαλύτερος ποδηλατικός γύρος στον κόσμο, ο φετινός ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος της Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί στις 15-19 Μαΐου μέσα από 5 διαδρομές, με έναρξη από

τη Θεσσαλονίκη και τελικό προορισμό το Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος θα δώσουν το παρόν για να ενυδατώσουν και να εμψυχώσουν τους συμμετέχοντες για να πετύχουν τον στόχο τους, φέρνοντάς τους πιο κοντά στο σημείο του τερματισμού.

Παράλληλα με την σπουδαία αθλητική διοργάνωση, που προάγει τον αθλητισμό και διαδίδει διεθνώς την ποδηλατική κουλτούρα, θα πραγματοποιούνται δράσεις, με σκοπό να ενώσουν όλους τους παρευρισκόμενους και να προσφέρουν ιδιαίτερες στιγμές διασκέδασης και τριβής με το άθλημα του ποδηλάτου.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος δίνει ραντεβού την Κυριακή 19/5 (10.00 – 19.00) με όλους τους παρευρισκόμενους στο περίπτερό της στο Ζάππειο για να μας δροσίσει και να χαρίσει γευστικά δώρα. Μέσα από έναν πρωτότυπο και διασκεδαστικό «τροχό της τύχης» μας καλεί να κάνουμε πετάλι για να αποκαλυφθούν οι «δροσερές» εκπλήξεις. Θα έχουμε την ευκαιρία όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και να χειροκροτήσουμε τους 120 ποδηλάτες που συμμετέχουν.

Keywords
Αναζητήσεις
vikos-yperifanos-yperifanos-chorigos-tou-dei-diethni-podilatikou-gyrou-tis-elladas-2024.htm
Τυχαία Θέματα