ΣΔΕ: Ανακοίνωσε τη διοργάνωση του 1ου Better Marketing Conference στην Ελλάδα

H επίσημη ανακοίνωση έγινε από τον Πρόεδρο του ΣΔΕ κ. Γρηγόρη Αντωνιάδη, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου.

Ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ) αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα brands και τον ολοένα πιο απαιτητικό ρόλο του σύγχρονου marketer, ανακοίνωσε τη διοργάνωση του 1ου Better Marketing Conference στην Ελλάδα, ενός συνεδρίου για το αύριο του

marketing και της επικοινωνίας.

Προσηλωμένος στη δύναμη και τη σημασία του Better Marketing τόσο για τα εξωτερικά κοινά (συνεργάτες, καταναλωτές), όσο και για τα εσωτερικά κοινά (εργαζόμενοι), ο ΣΔΕ ασχολείται από το 2019 με το θέμα υποστηρίζοντας ένα διαφορετικό mindset το οποίο καλεί τους marketers και τους συνεργάτες τους στα agencies να “χτίσουν” τις μάρκες που διαχειρίζονται, να τις βοηθήσουν να μεγαλώσουν και να “ανθίσουν”, διασφαλίζοντας παράλληλα την ευημερία και το μέλλον των επόμενων γενεών και του πλανήτη.

Το Better Marketing Conference θα αποτελέσει προπομπό των Better Marketing Awards, της μετεξέλιξης των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας που ο ΣΔΕ θεσμοθέτησε, πρωτοπορώντας, το 2000.

Το 1ο Better Marketing Conference θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου 2024 στο Ωδείο Αθηνών με κορυφαίους διεθνείς ομιλητές. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους οι:

Stephan Loerke, CEO WFA Rupen Desai, Co-Founder @The Shed 28, CMO & Venture Partner @Una Terra VC Fund Mary Kyriakidi, Global Thought Leader @Kantar Jerry Daykin, Global Media & Digital Leader, WFA Ambassador & DEI Author of “Inclusive Marketing- Why Representation matters to your customers and your brand”

Το συνέδριο φιλοδοξεί να αφήσει το στίγμα του στον κλάδο του marketing και της επικοινωνίας, όπως ακριβώς συνέβη και με το επιτυχημένο Global Marketer Conference 2022.

Χορηγοί κλαδικής επικοινωνίας του συνεδρίου είναι η Boussias Communications και η Direction Business Network.

Keywords
Αναζητήσεις
sde-anakoinose-ti-diorganosi-tou-1ou-better-marketing-conference-stin-ellada.htm
Τυχαία Θέματα