«Πουλάει» ο Μπουρλά και ο μαραθώνιος του εμβολίου

Το βιβλίο πουλάει με γοργούς ρυθμούς, τόσο στα φυσικά καταστήματα, ενώ είναι πολλές και οι ηλεκτρονικές παραγγελίες στα e-shop βιβλίων. 

Οι δηλώσεις του Αλμπερτ Μπουρλά περί της τέταρτης δόσης εμβολίου συνέπεσαν σχεδόν και με την έναρξη διάθεσης του βιβλίου του ‘’Μοοnshot’’ (τίτλος από το moon – φεγγάρι και το εμβόλιο – shot), το οποίο κυκλοφόρησε στις 10 Μαρτίου και περιγράφει, επί της ουσίας, το εννιάμηνο παρασκήνιο της κούρσας της Pfizer

για τη δημιουργία του πρώτου mRNA εμβολίου κατά της COVID-19 διά στόματος του ίδιου του ισχυρού άνδρα της φαρμακοβιομηχανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βιβλίο, στο οποίο εισαγωγικό σημείωμα έχει γράψει και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ, πουλάει με γοργούς ρυθμούς, τόσο στα φυσικά καταστήματα, ενώ είναι πολλές και οι ηλεκτρονικές παραγγελίες στα e-shop βιβλίων από ανθρώπους που επιθυμούν να μάθουν την ιστορία ενός μαραθωνίου για το εμβόλιο της πανδημίας των τελευταίων δύο ετών.

Πολλοί, επίσης, ήταν εκείνοι που ''κατέβασαν'' και το 42δισέλιδο απόσπασμα του βιβλίου από το site του Εκδοτικού οίκου Ψυχογιός, σημάδι ότι έχει ‘’ρεύμα’’.

Εξάλλου, όπως έχει γίνει γνωστό , τα έσοδα του βιβλίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα