Ποιοί υπουργοί και επιχειρηματίες στηρίζουν την εκδήλωση του Γιάννου Παπαντωνίου για «Στρατηγικές Επενδύσεις»

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου...

Ο πρώην υπουργός Άμυνας και Οικονομικών Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος έχει ακόμα ανοικτά θέματα με την ποινική δικαιοσύνη - διερευνάται για τυχόν δωροδοκία για την κατασκευή έξι γαλλικών φρεγατών και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος για την πώληση πολυτελούς κατοικίας στη Σύρο - προσπαθεί να κάνει δυναμικό come back. στο δημόσιο βίο. μέσω του φορέα «Κέντρο Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής» (ΚΕΠΠ), του οποίου είναι πρόεδρος.

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 το ΚΕΠΠ έχει προγραμματίσει «συνέδριο» με θέμα «Ελλάδα: Επενδυτικές Στρατηγικές στο Νέο Γεωπολιτικό και Ενεργειακό Περιβάλλον».

Ο Γιάννος έχει καλέσει για να μιλήσουν οι κ.κ.:
Ο Κωνσταντίνος Σκρέκας, υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Κώστας Φραγκογιάννης, υφυπουργός Εξωτερικών, η κυρία Αλεξάνδρα Σδούκου γενική γραμματέας υπουργείου Ενέργειας, ο Κωστής Μουσουρούλης, υπεύθυνος για το σχέδιο δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης, ο Νίκος Βέττας, γενικός διευθυντής, ΙΟΒΕ, Γιάννης Μανιάτης πρώην υπουργός Ενέργειας και οι επιχειρηματίες Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, πρόεδρος του ΣΕΒ και CEO της Τιτάν, Ευάγγελος Μυτιληναίος πρόεδρος της Μυτιληναίος, Μιχάλης Στασινόπουλος της Viohalco SA, και Τάσος Αναστασάτος, Group Chief Economist, Eurobank

Keywords
Τυχαία Θέματα