Οι νέες δουλειές του Δημήτρη Καλλιτσάντση (πρώην ΕΛΛΑΚΤΩΡ)

Ποιά στελέχη από την πρώην εταιρεία του έχουν πάει μαζί του. 

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Καλλιτσάντσης μέχρι πριν από λίγους μήνες κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ και ήταν μαζί με τον αδελφό του Σάκη βασικοί μέτοχοι και ήλεγχαν την εταιρεία. Όμως φαγώθηκαν μεταξύ τους για χάρη των Ολλανδών της Reggeborgh και έμειναν εκτός ΕΛΛΑΚΤΩΡ όταν οι Ολλανδοί ανέλαβαν τον έλεγχο. Το πόσο βέβαια «εκτός ΕΛΛΑΚΤΩΡ»

θα είναι ο κ. Δημήτρης Καλλιτσάντσης θα φανεί στο μέλλον γιατί κάποιοι λένε ότι περιμένει ανταλλάγματα και δουλειές από τους Ολλανδούς, αφού για χάρη τους τσακώθηκε με τον αδελφό του.
Πάντως, ο κ. Δημήτρης δεν έχει χάσει καιρό και είναι δραστήριος τον τελευταίο καιρό. Συστήνει εταιρείες, αλλάζει ονόματα και γενικώς έχει αξιοπρόσεκτη δραστηριότητα. Εσχάτως μαζί με τον υιό του συνέστησαν νέα εταιρεία την Blend Αναπτυξιακή και Συμβουλευτική A.E. με αντικείμενο τί άλλο; Τις κατασκευές.
Μαζί τους ο Μιχαήλ Κατούνας πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ και κάτοικος της Ντόχα του Κατάρ αλλά και ο Συμεών Παπαϊωάννου πρώην οικονομικός της Άκτωρ και υπεύθυνος για την περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Θυμίζουμε πως μόλις προσφάτως για το έργο του μετρό της πόλης Ντόχα του Κατάρ διαιτητικό δικαστήριο επιδίκασε σημαντικό ποσό εις βάρος κοινοπραξίας, που συμμετείχε η Άκτωρ.

Χρ. Ι.

Keywords
Τυχαία Θέματα