Ο Neymar Jr το πρόσωπο της καμπάνιας για τη νέα συλλογή εσωρούχων της Superdry

Ο διεθνής σούπερ σταρ Neymar Jr ενώνει τις δυνάμεις του με τη Superdry και γίνεται το πρόσωπο της καμπάνιας για τη νέα συλλογή εσωρούχων του brand, η οποία είναι φτιαγμένη αποκλειστικά από οργανικό βαμβάκι.

Η οικογένεια της Superdry υποδέχεται τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή με μία τριετή διεθνή συμφωνία η οποία έχει σαν σκοπό την προώθηση της βιωσιμότητας μέσα από μία συλλογή εσωρούχων και sleepwear, φτιαγμένη από 100% οργανικό βαμβάκι.

Η συνεργασία ορόσημο σφραγίζει το δυναμικό ξεκίνημα του 2021 αφού, ενώνοντας τις δυνάμεις της με το θρύλο του ποδοσφαίρου και style icon, η Superdry έχει σκοπό να προωθήσει ακόμα πιο έντονα το όραμά της για βιωσιμότητα στο μέλλον της μόδας.

Άλλωστε το διεθνές fashion brand έχει δεσμευθεί να χρησιμοποιεί μόνο 100% οργανικό βαμβάκι στις συλλογές του, μέχρι το 2030. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ήδη στηρίζει 400 αγρότες στην Ινδία κατά την μετάβασή τους στην οργανική καλλιέργεια, σαν κομμάτι της ενέργειας Grow Future Thinking.

Όσον αφορά στη συνεργασία του με τη Superdry, o Neymar Jr δηλωσε «Προφανώς όταν μιλάμε για ρούχα, για οποιοδήποτε είδος ρούχων, το πρώτο πράγμα που μας ενδιαφέρει είναι η άνεση. Το ίδιο ισχύει για τα εσώρουχα και για το sleepwear. Όταν όμως προσθέτει κανείς στην εξίσωση και τη βιωσιμότητα, η Superdry είναι, αδιαμφισβήτητα, το καλύτερο brand που έχω συναντήσει. Είμαι πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη και με όλες της δυνατότητες αυτής της συνεργασίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα