Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Δικτύου Δήμων με ποτάμια

Στόχο του μνημονίου η χρήση της τεχνολογίας και των επιτευγμάτων της συνολικότερα για την προστασία της φύσης και ειδικότερα για τα ποτάμια.

Πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα, παρουσία του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου και του προέδρου του Πράσινου Ταμείου Ι. Ανδρουλάκη, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Δικτύου Δήμων με ποτάμια.

Το Μνημόνιο

Συνεργασίας υπέγραψαν ο υπουργός Δημήτρης Παπαστεργίου και ο απερχόμενος πρόεδρο του Δικτύου, τ. Δήμαρχο Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας, με στόχο τη χρήση της τεχνολογίας και των επιτευγμάτων της συνολικότερα για την προστασία της φύσης και ειδικότερα για τα ποτάμια.

Συζητήθηκαν επίσης ενδιαφέροντα ζητήματα για τη διαχείριση των υδάτων, κυρίως μέσα στο αστικό δίκτυο, ιδιαίτερα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Στη Συνέλευση παρέστησαν επίσης ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας, ο δήμαρχος Τρικκαίων Γ. Σακκάς, η αντιπεριφερειάρχης Χρύσα Ντιντή και πολλοί αυτοδιοικητικοί και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα, πρόεδρος εξελέγη ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρικκαίων, Παναγιώτης Ντιντής.

Keywords
Αναζητήσεις
mnimonio-synergasias-metaxy-ypourgeiou-psifiakis-diakyvernisis-kai-diktyou-dimon-me-potamia.htm
Τυχαία Θέματα