Η Ελένη Σάρλα νέα CEO των Wunderman Thompson και GroupM στην Ελλάδα

Θα ηγηθεί της ενοποίησης του συνόλου των δραστηριοτήτων της Wunderman Thompson και της GroupM στην Ελλάδα.

Η Ελένη Σάρλα αντικαθιστά την Ρένα Νικολοπούλου και τον Δημήτρη Κόρδα και θα αναφέρεται στον CEO της Wunderman Thompson International, Ewen Sturgeon.

Μετά από περισσότερα από 30 χρόνια προσφοράς

στον Οργανισμό, κατά την διάρκεια των οποίων διατήρησαν την εταιρία σε μια συνεχή πορεία επιτυχιών και θετικών αποτελεσμάτων παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της χώρας, η Ρένα Νικολοπούλου και ο Δημήτρης Κόρδας θα ακολουθήσουν νέες προκλήσεις εκτός Wunderman Thompson. Ο Οργανισμός τους εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά τους σχέδια.

Η Ελένη Σάρλα δήλωσε: «Καθώς η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται, το ελληνικό επιχειρηματικό πνεύμα ανθίζει. Είναι τιμή για εμένα, ως επαγγελματία της επικοινωνίας με ελληνικές ρίζες, να ηγηθώ των ομάδων της Wunderman Thompson και της GroupM στην ελληνική αγορά, με την πρόκληση να αναπτύξουμε μια εταιρεία επικοινωνίας για μια προοδευτική Ελλάδα. Ανυπομονώ να ενώσω τις κουκκίδες μεταξύ επικοινωνίας, τεχνολογίας και design και μέσα από αυτό να ενθαρρύνω τις ομάδες και τις εταιρείες μας να υιοθετήσουν πρακτικές συνεργασίας που οδηγούν σε συνδεδεμένες λύσεις για τον σύγχρονο Έλληνα καταναλωτή. Παράλληλα, να αναπτύξουμε το απίστευτο ταλέντο που διαθέτουμε σε ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να είμαστε επιδραστικοί στρατηγικοί συνεργάτες των πελατών μας.»

Διαβάστε περισσότερα στο advertising.gr

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα