Γιώτης: Ποια εταιρεία απορροφά

Στην απορρόφηση της εταιρείας F&B Innovation Partners Mονοπρόσωπη Εμπορική και Βιομηχανική Ανώνυμη Εταιρεία προχωρά η Γιώτης Α.Ε.

Το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης αναρτήθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο ΓΕΜΗ και αναφέρει πως η σχετική απόφαση λήφθηκε από τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο εταιρειών σε Γενικές Συνελεύσεις που έλαβαν χώρα στις 8 Φεβρουαρίου και εξουσιοδότησαν

τον οικονομικό διευθυντή της Γιώτης, Ανδρέα Λαμπρινίδη, και τον διευθύνοντα σύμβουλο της F&B Innovation Partners, Ιωάννη Ψήτο,να προχωρήσουν τη διαδικασία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σχέδιο, η F&B Innovation Partners (απορρωφώμενη εταιρεία) θα μεταβιβάσει το σύνολο της περιουσίας της (ενεργητικό και παθητικό) στη Γιώτης (απορροφώσα εταιρεία), «η οποία θα καταστεί αποκλειστική κυρία, νομέας, κάτοχος και δικαιούχος κάθε περιουσιακού στοιχείου της». Σύμφωνα πάντα με το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης, η F&B Innovation Partners διαθέτει μετοχικό κεφάλαιο ύψους 198.200 ευρώ, το οποίο κατέχει ήδη κατά 100% η Γιώτης.

Επίσης, σημειώνεται πως την 31η Δεκεμβρίου 2023 το σύνολο του ενεργητικού της F&B Innovation Partners ανέρχεται σε ποσό 324.125,85 ευρώ, το σύνολο των υποχρεώσεων και λοιπών στοιχείων (πλην του ποσού της καθαρής θέσης - ίδια κεφάλαια) ανέρχεται σε 28.301 ευρώ και επομένως η καθαρή θέση διαμορφώνεται σε ποσό 295.824,54 ευρώ, από το οποίο θα απαλειφθεί το ποσό του μετοχικού κεφαλαίου της απορροφώμενης εταιρείας.

Η F&B Innovation Partners είναι η εταιρεία που παράγει και διανέμει στην αγορά τα προϊόντα υπό το brand Deligios (γλυκαντικά, ροφήματα, μπάρες βρώμης). Τα προϊόντα αυτά είναι διαθέσιμα σε αλυσίδες λιανικής και χονδρικής (Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, Μy market, Θανόπουλος, The Mart, Metro, Εna), σε φαρμακεία, καταστήματα βιολογικών και προσεγμένα μικρά σημεία με τρόφιμα. «Τα προϊόντα Deligios απευθύνονται σε όλη την οικογένεια, αλλά και στις ευαίσθητες ομάδες των διαβητικών (DeligioStevia) αλλά και στα άτομα που δίνουν καθημερινή μάχη να μειώσουν το βάρος τους», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας

Keywords
Αναζητήσεις
giotis-poia-etaireia-aporrofa.htm
Τυχαία Θέματα