Αττική Οδός: Ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την αίτηση αποζημίωσης

Περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρχουν στο site της Αττικής Οδού ενώ θα εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση.  

Ανοίγει μετά τις 2.00 το μεσημέρι η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης από όσους πολίτες εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό τις ημέρες του χιονιά, προκειμένου να πάρουν τις αποζημιώσεις των 2.000 ανά αυτοκίνητο.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρχουν στο site της Αττικής Οδού ενώ θα εκδοθεί

και σχετική ανακοίνωση.

Σε αυτή τη φάση, οι πολίτες θα κληθούν να δηλώσουν στοιχεία του οχήματός τους στις εισόδους και εξόδους από τις οποίες μπήκαν και εξήλθαν καθώς και την ώρα εισόδου και εξόδου από αυτές. Θα τους ζητηθούν επίσης να δώσουν τηλέφωνο, μέιλ και τραπεζικό λογαριασμό.

Προς το παρόν είναι άνγωστοι οι λοιποί όροι που ενδεχομένως συνοδεύσουν την αποζημίωση, την οποία ο Πρωθυπουργός ζήτησε από την Αττική Οδό, λόγω των προσωπικών επαφών με τον πρόεδρο του ομίλου που ελέγχει την Αττική Οδό Γιώργο Μυλωνογιάννη. Ωστόσο, οι πολίτες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για το εάν υπάρχουν όροι στην διεκδίκηση και άλλων αποζημιώσεων, καθώς το ποσό είναι πολύ μικρό σε σύγκριση με την ταλαιαπωρία που υπέστησαν και τις ενδεχόμενες απώλειες επαγγελματικές και προσωπικές που προκλήθηκαν από τα συμβάντα και την αδυναμία της Αττικής Οδού να τους απεγκλωβίσει. Γιατί ναι εγκλωβίστηκαν από τα χιόνια αλλά δεν κατέστη δυνατό να απεγκλωβιστούν με ενέργειες της Αττικής Οδού, αλλά χρειάστηκε η συμβολή του στρατού.

Keywords
Τυχαία Θέματα