To Δώρο Χριστουγέννων επισπεύδει τα εγκαίνια

Πλήθος λιανεμπορικών αλυσίδων ενισχύουν το δίκτυο τους με νέα σημεία λίγο πριν ή μέσα στην εορταστική περίοδο.

Αρκετά νέα καταστήματα λιανικής ανοίγουν (ή έχουν ήδη ανοίξει) επίσημα τις πόρτες τους αυτές τις ημέρες, με προφανή στόχο από την πλευρά των retailers να αξιοποιήσουν και την περίοδο των εορτών.

Μεταξύ άλλων σήμερα 18 Δεκεμβρίου ξεκινάει την λειτουργία το νέο κατάστημα της McDonald’s στο Χαιδάρι από την Premier Capital

Hellas ενώ την Πέμπτη 21/12 εγκαινιάζεται το νέο κατάστημα της Cosmos Sports στην Γλυφάδα.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, ανοίγει τις πόρτες του το -άνω των 1.000 τ.μ.- νέο κατάστημα της JD Sports στον Πύργο του Πειραιά ενώ την ίδια ημέρα εγκαινιάζεται το καινούριο κατάστημα της Starbucks στο εμπορικό κέντρο River West.

Nέες αφίξεις καταγράφονται και στην Eρμού, με την Pink Woman να ετοιμάζει το καινούργιο της σημείο και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει επιλέξει τον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας για το δεύτερο κατάστημα της αλυσίδας Antetokounbros στη χώρα μας...

Τέλος, πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε την λειτουργία το νέο κατάστημα της Απολλώνιον στην Μαρίνα Φλοίσβου ενώ, φυσικά, δε μπορούμε να παραβλέψουμε πως στις 8 Δεκεμβρίου εγκαινιάστηκε το πρώτο Grand Mασούτης στην Αττική ενώ λίγες ημέρες πριν είχε παρουσιαστεί η μεγάλη επένδυση της ΑΒ Βασιλόπουλος στο Μαρούσι.

Keywords
Αναζητήσεις
to-doro-christougennon-epispevdei-ta-egkainia.htm
Τυχαία Θέματα