NEOSTRATA: Το skincare brand παρουσιάστηκε με μία μοναδική εκδήλωση

Το εξαιρετικό νεοκλασικό κτίριο της λεωφόρου Αμαλίας, μεταμορφώθηκε ιδανικά για την περίσταση και έγινε το σημείο αναφοράς πολλών καλεσμένων, που έζησαν μια βραδιά απόλυτης κομψότητας, αλλά και ενημέρωσης για το brand.

Η NEOSTRATA, το brand που κυριαρχεί στην επιστήμη της αναγέννησης της επιδερμίδας για πάνω από 40 χρόνια, παρουσίασε τη σειρά προϊόντων της μέσα από ένα exclusive event, στο εμβληματικό κτίριο Amalias 36. Με καλεσμένους γνωστούς celebrities & skinfluencers, η NEOSTRATA μας αποκάλυψε τον πιο καινοτόμο κόσμο της ομορφιάς.

Το εξαιρετικό νεοκλασικό κτίριο της λεωφόρου Αμαλίας, μεταμορφώθηκε ιδανικά για την περίσταση και έγινε το σημείο αναφοράς πολλών καλεσμένων, που έζησαν μια βραδιά απόλυτης κομψότητας, αλλά και ενημέρωσης για το brand. Μέσα από ένα δημιουργικό ταξίδι στο χώρο, οι καλεσμένοι της λαμπερής guest list, που περιλάμβανε beauty experts και λάτρεις του brand, είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις προηγμένες προτάσεις της NEOSTRATA, που δίνουν λύσεις στις διαφορετικές ανάγκες όλων των τύπων δέρματος. Τα δημιουργικά installations που “αποδόμησαν” τα συστατικά και τις ιδιότητες των σειρών του brand, χάρισαν στους καλεσμένους ένα ταξίδι ομορφιάς και γνώσης για την επιστήμη και την τεχνογνωσία που διακρίνει κάθε πρόταση από τη NEOSTRATA.

Αποτείνοντας έμφαση στα συστατικά και τα οφέλη των εμβληματικών προϊόντων NEOSTRATA, ειδικοί αισθητικοί, προσέφεραν στους καλεσμένους έναν εξατομικευμένο έλεγχο, για να ανακαλύψουν τις ανάγκες της επιδερμίδας τους και να λάβουν συμβουλές για την κατάλληλη περιποίησή της. Ανάμεσα σε διάφορους ομιλητές στο κοινό μίλησε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που μοιράστηκε τη δική της εμπειρία, αναδεικνύοντας τη σειρά SKIN ACTIVE της NEOSTRATA, ως τον δικό της σύμμαχο στη φροντίδα του δέρματος.

Το event της NEOSTRATA ανέδειξε την αφοσίωση της μάρκας στην καινοτομία και την παροχή εξαιρετικών προϊόντων για τη φροντίδα του δέρματος, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την ομορφιά κάθε ατόμου.

Keywords
Αναζητήσεις
neostrata-to-skincare-brand-parousiastike-me-mia-monadiki-ekdilosi.htm
Τυχαία Θέματα