Loulis Food Ingredients: Δωρεά στο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάπολης

Η Loulis Food Ingredients εστιάζει στον πλέον ευαίσθητο τομέα αναγκών της δημόσιας εκπαίδευσης και υλοποιεί πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της απόκτησης ποιοτικής εκπαίδευσης, που είναι η βάση για τη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής. και της βιώσιμης ανάπτυξης

Η Loulis Food Ingredients, μετά από αίτημα της Προϊσταμένης του Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάπολης, προχώρησε άμεσα στην παράδοση βιντεοπροβολέα (projector) με σκοπό την υποστήριξη των 15 μαθητών της τοπικής κοινότητας στη μαθησιακή διδασκαλία τους.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024,

η κα Λήδα Μαλικέντζου, Υπεύθυνη Εταιρικής Υπευθυνότητας (ESG) και Επικοινωνίας παρέδωσε στο σχολείο τον βιντεοπροβολέα, ο οποίος συνιστά ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του εκπαιδευτικού, διευκολύνει το έργο του, παρέχει ίσες ευκαιρίες μάθησης σε όλους του μαθητές και σε συνδυασμό με τον Η/Υ εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μάθησης.

Η Loulis Food Ingredients εστιάζει στον πλέον ευαίσθητο τομέα αναγκών της δημόσιας εκπαίδευσης και υλοποιεί πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της απόκτησης ποιοτικής εκπαίδευσης, που είναι η βάση για τη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής και της βιώσιμης ανάπτυξης, υποστηρίζοντας έτσι στην πράξη τον Στόχο 4 των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε. για «ποιοτική εκπαίδευση».

Keywords
Αναζητήσεις
loulis-food-ingredients-dorea-sto-dimotiko-scholeio-amaliapolis.htm
Τυχαία Θέματα