Intrafashion Group: Πραγματοποίησε χριστουγεννιάτικη συνάντηση λιανικής της Pink Woman

Στελέχη από 50 καταστήματα του brand από όλη την χώρα συγκεντρώθηκαν την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στον φιλόξενο χώρο εκδηλώσεων του Τ16 στην Αθήνα, σε μια άρτια οργανωμένη συνάντηση.

Ο Όμιλος Intrafashion, αναγνωρίζοντας τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζει το ανθρώπινο δυναμικό στην ενίσχυση του λιανεμπορικού αποτυπώματός του, διοργάνωσε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη συνάντηση για το στελεχιακό δυναμικό των εταιρικών καταστημάτων του brand “Pink Woman”.

Στελέχη από 50 καταστήματα όλης την χώρας συγκεντρώθηκαν την Δευτέρα

4 Δεκεμβρίου στον φιλόξενο χώρο εκδηλώσεων του Τ16 στην Αθήνα, σε μια άρτια οργανωμένη συνάντηση. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intrafashion κ. Δημήτρης Ματεμτζής, αναφέρθηκε στον οικονομικό απολογισμό του 11μηνου 2023 καθώς και στους στόχους του Δεκεμβρίου ως κομβικού μήνα στην διαμόρφωση των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων. Όπως σημείωσε, η εταιρεία το 2022 σημείωσε τζίρο 35,5 εκατ. ευρώ, αναμένοντας φέτος να αγγίξει τα 40,0 εκατ. ευρώ, με όχημα τόσο την επέκταση του δικτύου μέσω νέων καταστημάτων όσο και την ισχυρή οργανική ανάπτυξη.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε επίσης η προώθηση της νέας χριστουγεννιάτικης collection της “Pink Woman” μέσα από σειρά εκπαιδεύσεων που πραγματοποίησε το τμήμα λιανικής πώλησης σε θέματα εμπορικής τοποθέτησης και πρακτικών πωλήσεων, με στόχο την αποτελεσματική προβολή των προϊόντων για την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας και την περαιτέρω βελτίωση των βασικών δεικτών απόδοσης (KPIs) της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης το τμήμα marketing πραγματοποίησε λεπτομερή παρουσίαση των πρωτοβουλιών που αποσκοπούν στην επιτυχημένη προώθηση των προϊοντικών συλλογών του brand. Αυτές περιλαμβάνουν τηλεοπτικά spots, campaigns, product placements και δυναμικές προωθητικές ενέργειες στα σημεία πώλησης με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της "Pink Woman" στην ελληνική αγορά, σε επίπεδο εικόνας αλλά και αποτελεσμάτων.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή ευχών και δώρων καθώς και χριστουγεννιάτικο γεύμα, δημιουργώντας γιορτινό κλίμα μεταξύ των ομάδων. Με αυτήν την πρωτοβουλία, ο Όμιλος Intrafashion επιβεβαιώνει την διαρκή αφοσίωσή του στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, προσφέροντας ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την ανταλλαγή γνώσεων και την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των μελών του, που μοιράζονται το ίδιο εταιρικό όραμα.

Keywords
Αναζητήσεις
intrafashion-group--pragmatopoiise-christougenniatiki-synantisi-lianikis-tis-pink-woman.htm
Τυχαία Θέματα