Eπιχειρηματικό σύμβουλο ψάχνει η Αρχιεπισκοπή και δίνει 7,4 εκατ. ευρω…

Τι προβλέπει ο διαγωνισμός για τις «ιερές» business.

Διαγωνισμό με σημαντικό budget προκήρυξε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, αναζητώντας υποστήριξη για την πραγματοποίηση έργων, την εξεύρεση χρηματοδότησης και την εξασφάλιση δημόσιων αναθέσεων

Αφορά τη σύναψη συμφωνίας-πλαίσιο με έναν Ανάδοχο για την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης (ΣΤΥ) προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή

Αθηνών και τους εποπτευόμενους από αυτήν φορείς για την ωρίμανση, τη διασφάλιση χρηματοδότησης και την υλοποίηση έργων αρμοδιότητάς τους.

Ειδικότερα, περιλαμβάνει τις εξής ομάδες Υπηρεσιών:

Ομάδα Υπηρεσιών 1: Σχεδιασμός και ωρίμανση των έργων Ομάδα Υπηρεσιών 2: Εξεύρεση και διασφάλιση της χρηματοδότησης των έργων Ομάδα Υπηρεσιών 3: Υποστήριξη στις διαδικασίες ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων Ομάδα Υπηρεσιών 4: Παρακολούθηση της υλοποίησης των έργων Ομάδα Υπηρεσιών 5: Υποστήριξη στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς τους φορείς χρηματοδότησης των έργων Ομάδα Υπηρεσιών 6: Οργάνωση και Λειτουργία Κεντρικού Γραφείου Διοίκησης (ΡΜΟ)

Η εκτιμώμενη αξία της συμφωνίας-πλαίσιο ανέρχεται σε 3 εκατ. € άνευ ΦΠΑ 24% (προϋπ/σμός συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: 3.720.000 €, ΦΠΑ: 720.000 €).

Το δικαίωμα προαίρεσης ανέρχεται σε 3 εκατ. άνευ ΦΠΑ 24% (προϋπ/σμός συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: 3.720.000 €, ΦΠΑ: 720.000 €).

Η συνολική εκτιμώμενη αξία της σύμβασης, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης, ανέρχεται σε 6.000.000 € άνευ ΦΠΑ 24% (Συνολική εκτιμώμενη αξία συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%: 7.440.000 €).

Η χρηματοδότηση των εκτελεστικών συμβάσεων που συναφθούν στο πλαίσιο της ανάθεσης θα καλυφθεί με πόρους από τα Επιχειρησιακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ 2021 - 2027, από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης, ή άλλους χρηματοδοτικούς πόρους, εθνικούς ή τρίτους.

Όσοι πιστοί προσέλθετε… μέχρι την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.

Keywords
Αναζητήσεις
epicheirimatiko-symvoulo-psachnei-i-archiepiskopi-kai-dinei-74-ekat-evro.htm
Τυχαία Θέματα