CAFETΕΧ: Διάκριση στα Coffee Business Awards

Για το καινοτόμο προϊόν Coffeeway coffeebags.

Η CAFETEX, μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες επεξεργασίας καφέ στην Ελλάδα, διακρίθηκε στα Coffee Business Awards ως Top Innovative Coffee Company, για το λανσάρισμα των πρωτοποριακών προϊόντων Coffeeway coffeebags. Η παραπάνω διάκριση είναι ιδιαίτερα τιμητική, δεδομένου ότι τα Coffee Business Awards αποτελούν

κορυφαίο θεσμό, στον οποίο συμμετέχουν όλες σχεδόν οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον καφέ, στην Ελλάδα.

Πιστή στο δημιουργικό της DNA, η CAFETEX μέσα από την καινοτομία των Coffeeway coffeebags, στοχεύει όχι μόνο να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό, αλλά να δημιουργήσει μία νέα τάση στην κατανάλωση καφέ. Τα Coffeeway coffeebags χάρη στον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό (χρησιμοποιούνται περίπου όπως τα φακελάκια τσαγιού), δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ρόφημα καφέ, χωρίς κόπο, χωρίς μηχανή, ανά πάσα στιγμή. Συγκεκριμένα, πρόκειται για αλεσμένους κόκκους καφέ σε ατομικά φακελάκια (coffeebags), που προσφέρουν τη δυνατότητα παρασκευής καφέ φίλτρου σε 3 περίπου λεπτά, χωρίς καφετιέρα ή έμβολο, μόνο με την προσθήκη ζεστού νερού. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά και η ευκολία που παρέχουν, καθιστούν τα coffeebags ιδανικά τόσο για οικιακή κατανάλωση, όσο και για επαγγελματική χρήση στην αγορά HO.RE.CA. Ειδικά στα ξενοδοχεία, αποτελούν την πλέον εύχρηστη επιλογή για παρασκευή καφέ, είτε μεμονωμένα στα υπνοδωμάτια, είτε μαζικά στο πρωινό, καθώς επιτρέπουν την προετοιμασία του καφέ απευθείας από τον ίδιο τον καταναλωτή, απελευθερώνοντας πολύτιμους ανθρώπινους πόρους για την επιχείρηση.

Τα Coffeeway coffeebags εκτός από ευκολία χρήσης, προσφέρουν επιπλέον στον καταναλωτή και μια σειρά από μοναδικά πλεονεκτήματα:

Ένταση ροφήματος καφέ σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις του χρήστη, απλά αυξομειώνοντας το χρόνο εμβάπτισης των coffeebags στο νερό. Περιορισμός της σπατάλη τροφίμων, δεδομένου ότι κάθε φακελάκι αντιστοιχεί ακριβώς σε μία μερίδα. Διατήρηση αρώματος και γεύσης του καφέ αναλλοίωτα, καθόσον ο καφές είναι αεροστεγώς συσκευασμένος ανά μερίδα. Βολικό μέγεθος συσκευασίας, για απολαυστικό καφέ πάντα και παντού, ακόμα και on the go: στο γραφείο, στο ταξίδι, στις διακοπές, στο camping.

Η προϊοντική συλλογή των Coffeeway coffeebags αποτελείται από πέντε συνολικά κωδικούς, προκειμένου να καλύπτεται ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων: Δύο αρωματικοί (Vanilla-Hazelnut, Salted Caramel), δύο κλασικοί (Morning Blend - 100% Arabica, Blend Eleven - δυνατός) καθώς και ένας Decaf Water Processed.

O Γιάννος Μπενόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CAFETEX δήλωσε: «Στην CAFETEX στόχος μας είναι να δημιουργούμε πρωτοποριακά προϊόντα καφέ. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη διάκρισή μας αυτή στα Coffee Business Awards, καθώς αποτελεί μία ακόμα επιβεβαίωση της επιλογής μας να επενδύουμε στην καινοτομία. Τα Coffeeway coffeebags είναι ο νέος τρόπος να απολαμβάνουμε τον αγαπημένο μας καφέ, εύκολα, γρήγορα, πάντα και παντού».

Keywords
Αναζητήσεις
cafetech-diakrisi-sta-coffee-business-awards.htm
Τυχαία Θέματα