«1904 AE»: Νέα εταιρεία για την Αίγλη Ζαππείου

To μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται στα 1.470.000 ευρώ, εκ των οποίων το 51% εισφέρει η Γρηγόρης και το 49% η Foodcorp Investment, συφερόντων του Χρήστου Κοπελούζου

Η νεοσύστατη 1904 ΑΕ φαίνεται πως θα είναι η εταιρεία που θα τρέξει την «Αίγλη» του Ζάππειου. To μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται στα 1.470.000 ευρώ, εκ των οποίων το 51% (749.700 ευρώ) εισφέρει η Γρηγόρης και το 49% (720.300 ευρώ) η Foodcorp Investment, συφερόντων του Χρήστου Κοπελούζου.

Η κύρια δραστηριότητα της είναι οι υπηρεσίες παροχής γευμάτων

με πλήρη εξυπηρέτηση εστιατορίου, ενώ στις δευτερεύουσες της περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες διοργάνωσης ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, καφεζαχαροπλαστείου, προβολής κινηματογραφικών ταινιών και τροφοδοσίας εκδηλώσεων (catering).

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ΔΣ της εταιρείας με το συμβολικό όνομα (το 1904 είναι η χρονιά που η Αίγλη ξεκίνησε την λειτουργία της) συμμετέχει ως πρόεδρος ο Γιώργος Φιλιόπουλος, πρώην επικεφαλής της Enterprise Greece και νύν Chief of Staff του Ομίλου Κοπελούζος, ενώ ως μέλη συμμετέχουν στο ΔΣ ο Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος, συνιδιοκτήτης του Six D.Ο.G.S. στην Αβραμιώτου, και ο Νίκος Λιάπης.

Keywords
Αναζητήσεις
1904-ae-nea-etaireia-gia-tin-aigli-zappeiou.htm
Τυχαία Θέματα