Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη ζωή του Κέβιν Σπέισι- Η ύποπτη σχέση με τη μητέρα του…

Σε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις προχωρά ο αδερφός του Κέβιν Σπέισι, Randy Fowler, μέσα από το βιβλίο του που του εκδόθηκε εβδομάδες μετά τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος του αδερφού του ηθοποιού.

«Άκουσα ότι ο Κέβιν Σπέισι μπήκε σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ. Με συγχωρείτε αλλά βρίσκεται σε λάθος κτίριο. Είναι πολύ πιο σοβαρό από αυτό. Ο Κέβιν Σπέισι ήταν βασιλιάς στον θρόνο του και εκθρονίστηκε μετά τις καταγγελίες. Εκμεταλλευόταν τους ανθρώπους με τον πλούτο και την εξουσία του.

Όλη μου τη ζωή σκεφτόμουν

ότι προστάτευα τον Κέβιν Σπέισι από τον πατέρα μας και αποδεικνύεται ότι ήταν για το τίποτα γιατί έγινε χειρότερος από εκείνον. Αναρωτιέμαι αν έπεσε και εκείνος θύμα κακοποίησης. Είναι χειρότερος γιατί είχε χρήματα και εξουσία. Με αυτά αποκτάς επιρροή», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εκεί.

Ο Fowler αναφέρεται και στην περίεργη σχέση που είχε ο Κέβιν Σπέισι με τη μητέρα τους Kathleen. Όπως τονίζει, «ενεργούσε πιο πολύ σαν εραστής της» και ότι ζήευε πολύ:

«Θυμάμαι ότι όταν κάθισα δίπλα της με έσπρωξε από τη μέση γιατί δεν ήθελε να κάθομαι δίπλα της. Ζήλευε απίστευτα. Η σχέση τους ήταν πολύ περίεργη. Υπήρχαν φήμες στην οικογένειά μας. Δεν είναι μόνο κάτι που σκέφτομαι».

The post Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη ζωή του Κέβιν Σπέισι- Η ύποπτη σχέση με τη μητέρα του… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα