Λίνα Τουπεκτσή: Φέτος το καλοκαίρι νιώθω πιο έτοιμη από ποτέ!

Λίγο πριν τον δειγματισμό της νέας σεζόν συναντήσαμε τη Λίνα στη Θεσσαλονίκη και μας περιέγραψε τα συναισθήματα της για την νέα σεζόν.

«Πέρασαν 5 ολόκληρα χρόνια από τότε που ξεκίνησα το όνειρο μου. Το όνειρο που πήρε σάρκα κ οστά μαζί με όλη την οικογένεια μου καθώς την γενική διεύθυνση την έχει η μητέρα μου Ελισάβετ Τουπεκτσή.

Φτάσαμε σε μια ακόμα νέα

συλλογή. Νέες εκθέσεις! Και για να πετύχει πρέπει πρώτα να νιώσω σίγουρη εγώ η ιδία. Φέτος λοιπόν η καλοκαιρινή συλλογή είναι πιο έτοιμη από ποτέ, πιο καινοτόμα από ποτέ, πιο ολοκληρωμένη από ποτέ. Πήρε το όνομα «Linari and Sponge Collection Linasexclusive by Toupektsi» καθώς στο υλικά μας προστέθηκε και ένα νέο. Το σφουγγάρι Καλύμνου που αποτελεί μια φυσική μήτρα η οποία αγκαλιάζει πολιτικούς κ ημιπολύτιμους λίθους.

Η κεντρική μας ιδέα μένει σταθερή. Δημιουργούμε Ελληνικό 100% χειροποίητο κόσμημα. Ταξιδεύουμε την Ελλάδα σε κάθε κατάστημα που θα μας εμπιστευθεί κ θα μας φιλοξενήσει.

Το brand name “Linasexclusive jewels by Toupektsi” εξελίσσεται κ εμείς δώσαμε την ψυχή μας για μια ακόμα φορά. Τα κοσμήματα δημιουργήθηκαν μέσα σε 4 μήνες και κάθε ένα είναι ένα ταξίδι.

Ένα ταξίδι στη σκέψη μου, στην κάρδια μου. Λύπη, χαρά, απογοήτευση, προσμονή … κοσμήματα γεμάτα συναισθήματα που θα φορεθούν και θα μεταφέρουν την ψυχή μου παντού. Αυτό είναι η δουλεία μου. Η ψυχή μου».

Τις ολοκληρωμένες συλλογές μπορείτε να τις βρείτε στις 4 εκθέσεις που θα λάβει μέρος η εταιρεία:

• 12-15 Ιανουαρίου 2018 στο MEC Παιανίας στο περίπτερο Β87
• 26-19 Ιανουαρίου 2018 στο Metropolitan Expo στο Ηall 1, περίπτερο Ζ17
• 26-29 Φεβρουαρίου 2018 στο Zάππειο Μέγαρο
• 3-5 Μαρτίου 2018 στη ΔΕΘ HELEXPO περίπτερο 5

Καλή επιτυχία Λίνα!

The post Λίνα Τουπεκτσή: Φέτος το καλοκαίρι νιώθω πιο έτοιμη από ποτέ! appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα