Κίνηση-παράδειγμα για όλους! Ο Γιώργος Μαυρίδης έδωσε τα χρήματα από το Νοmads στην παιδογκολογική του ΑΧΕΠΑ!

Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν για τη συμμετοχή του Γιώργου Μαυρίδη στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads, καθώς ο ίδιος είχε ταχθεί κατά αυτών των παιχνιδιών στο παρελθόν.

Ωστόσο, στον τελικό του Nomads έγινε η μεγάλη αποκάλυψη, ο λόγος-δηλαδή- που ο Γιώργος επέλεξε να δηλώσει συμμετοχή.

Όπως είπε ο ίδιος, όλα τα χρήματα θα δοθούν στην ανακαίνιση της πτέρυγας με τις χημειοθεραπείες στην παιδογκολογική του ΑΧΕΠΑ!

«Μετά

από δύο μέρες (από την πρόταση) πήγα στο γραφείο του κ. Λάτσιου και του είπα ότι δεν θέλω να με ανταμείψετε με πληρωμή ανά εβδομάδα ή ανά επεισόδιο και τους ζήτησα τα χρήματα αυτά να πάνε στο παιδογκολογικό, στην κλινική, και να ανακαινίσουν την πτέρυγα με τις χημειοθεραπείες. Το κέρδισα με το σπαθί μου. Χαίρομαι που ο ANT1 με βοήθησε να το κάνω αυτό. 600 τετραγωνικά… το πήρα και μπήκα. Ήταν η αμοιβή μου. Αφού είπα να το κάνω, είπα να το κάνω όσο πιο μάγκικα μπορώ. Θα βοηθήσει κι ο Σπύρος Σούλης νομίζω. Ανέλαβε μία ομάδα να το πραγματοποιήσει όλο αυτό», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Λίγες ώρες μετά, ο ΑΝΤ1 εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση: «Ο Γιώργος Μαυρίδης συμμετείχε στο Nomads με αντάλλαγμα την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, από τον ΑΝΤ1. Ακόμα και τα χρήματα που κέρδισε από τα επιμέρους έπαθλα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό.

Δεν είχε ανακοινωθεί για να μην επηρεάσει τις ψηφοφορίες εις βάρος των άλλων παικτών.
Η συμφωνία ήταν είτε έμενε 1 εβδομάδα είτε 3 μήνες, η ανακαίνιση θα γινόταν».

The post Κίνηση-παράδειγμα για όλους! Ο Γιώργος Μαυρίδης έδωσε τα χρήματα από το Νοmads στην παιδογκολογική του ΑΧΕΠΑ! appeared first on Lady's Life.

Keywords
Αναζητήσεις
μαυρίδης ανακοινώνει που δίνει τα χρήματα από το παιχνίδι
Τυχαία Θέματα