Η Μελάνια μιλάει για τις απιστίες του Τραμπ και τον γάμο της… (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη στο ABC παραχώρησε η Μελάνια Τραμπ, στην οποία έδωσε απαντήσεις σε όλα.Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, όπως είπε ο δημοσιογράφος Τομ Λάμας, δέχθηκε να ερωτηθεί ακόμα και για πράγματα που αφορούν την προσωπική της ζωή με τον Ντόναλντ Τραμπ, δεν έθεσε όρους και δεν ζήτησε να εξαιρεθούν κάποιες ερωτήσεις.

Ένα teaser που έδωσε στη δημοσιότητα το ABC

αποκαλύπτει κάποιες από τις ερωτήσεις που της έθεσε ο Τομ Λάμας, στη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού της στην Αφρική, του πρώτου που έκανε μόνη της στο Εξωτερικό αφότου ο άνδρας της ορκίστηκε Πρόεδρος.

«Συμφωνήσατε να παραχωρήσετε αυτή τη συνέντευξη, προς τιμήν σας, χωρίς να βάλετε όρους, γνωρίζοντας ότι μπορεί να τεθούν σκληρές ερωτήσεις», της λέει ο δημοσιογράφος. Και στη συνέχεια προβάλλονται οι ερωτήσεις, ανάμεσα σε αυτές είναι οι εξής:
-«Μπορούν οι γυναίκες του κινήματος #Μe Too να θεωρούν ότι τις υποστηρίζετε;»
-«Δεν είστε η πρώτη Πρώτη Κυρία που έχει να αντιμετωπίσει τη φερόμενη απιστία του συζύγου σας. Προκάλεσε αυτό προβλήματα στο γάμο σας;»

Η συνέντευξη υπό τον τίτλο “Being Melania-The First Lady” θα προβληθεί στις 10 το βράδυ, διαρκεί 20 λεπτά και περιλαμβάνει τέσσερις ερωτήσεις.

The post Η Μελάνια μιλάει για τις απιστίες του Τραμπ και τον γάμο της… (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μελάνια, Τραμπ, … ΒΙΝΤΕΟ,melania, trab, … vinteo