Η επιδερμίδα σου ταλαιπωρείται πολύ με τις τόσο χαμηλές θερμοκρασίες-Ξέρεις πως να την φροντίσεις?

Μπορεί το καλοκαίρι η επιδερμίδα σου να αφυδατώνεται,αλλά με το τόσο κρύο η ταλαιπωρία που περνά δεν είναι ασήμαντη,το βλέπεις άλλωστε καθημερινά,είναι ξηρή και άτονη παρά του οτι-ελπίζουμε-δεν αμελείς τις Genomed κρεμούλες σου που τον βοηθούν πάρα πολύ.Ωστόσο,με μερικές ακόμα δικές σου παρεμβάσεις,θα δεις μεγάλη αλλαγή.Το καυτό νερό απομακρύνει τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας. Κάνοντας ντους με χλιαρό νερό και για λιγότερα λεπτά απ’ ό,τι συνήθως θα δείτε σημαντική βελτίωση στην όψη της επιδερμίδας και επίσης θα

έχουν καλύτερο αποτέλεσμα τα καλλυντικά που χρησιμοποιείτε όπως διαβάζουμε στο Medical Daily.

Φροντίστε ο οργανισμός σας να παραμένει ενυδατωμένος όχι μόνο πίνοντας νερό αλλά επίσης καταναλώνοντας αρκετά φρούτα και λαχανικά.Η βιταμίνη Ε έχει πολλαπλά οφέλη για την επιδερμίδα: Προστατεύει από τις βλάβες που προκαλεί ο ήλιος, ενώ παράλληλα έχει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση. Θα βρείτε τη βιταμίνη Ε σε αρκετά προϊόντα περιποίησης για εξωτερική χρήση αλλά και σε μορφή συμπληρώματος για ενίσχυση του δέρματος από μέσα προς τα έξω.Όσο λιγότερο δέρμα είναι εκτεθειμένο στο κρύο, τόσο καλύτερα θα προστατευθείτε,άρα τα γαντάκια σας και το κασκολάκι είναι Must και για το δέρμα σας.

ΥΓ: Το παρόν άρθρο αποτελεί υλικό προγραμματισμένο από τη Νανά Καραγιάννη για να δημοσιευτεί σήμερα.

The post Η επιδερμίδα σου ταλαιπωρείται πολύ με τις τόσο χαμηλές θερμοκρασίες-Ξέρεις πως να την φροντίσεις? appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα