Για να μην περιμένεις σαν την άδικη κατάρα,τι ώρα θα λαλήσει απόψε η Demy στον Α΄ημιτελικό;

Λίγες ωρίτσες έμειναν μέχρι α μάθουμε αν η Demy θα καταφέρει τελικά να διακριθεί στον ημιτελικό γιατί πολύ λεισασμενοι και αδίστακτοι θα μας περιτρυγυρίζουν απόψε-και δεν την παλεύουμε και με τον ανταγωνισμό εμείς οι τρυφερές…και επειδή αυτή η αναμονή αν δεν είνα κλασσική Eurofan σε εκνευρίζει(εμάς να δεις)να θυμάσαι πως έχουμε μέλλον γιατί η Ελλάδα εμφανίζεται στη δέκατη θέση του Πρώτου Ημιτελικού με την Demy

και το τραγούδι «This Is Love» σε σύνθεση-παραγωγή Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Romy Papadea & John Ballard. Τη σκηνοθετική επιμέλεια και τη χορογραφία της ελληνικής συμμετοχής υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Βάσει της σειράς εμφάνισης μας στην σκηνή του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου στο Κίεβο, η Demy αναμένεται να εμφανιστεί γύρω στις τις 22:45, ενώ η Κύπρος περίπου 20 λεπτά μετά.

Στο σχολιασμό και στην παρουσίαση των δύο Ημιτελικών και του Τελικού θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η σειρά εμφάνισης στον πρώτο Ημιτελικό έχει ως εξής:

1ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ, ΤΡΙΤΗ 9 ΜΑΪΟΥ 2017ΣουηδίαΓεωργίαΑυστραλίαΑλβανίαΒέλγιοΜαυροβούνιοΦινλανδίαΑζερμπαϊτζάνΠορτογαλίαΕλλάδαΠολωνίαΜολδαβίαΙσλανδίαΤσεχική ΔημοκρατίαΚύπροςΑρμενίαΣλοβενίαΛετονία

The post Για να μην περιμένεις σαν την άδικη κατάρα,τι ώρα θα λαλήσει απόψε η Demy στον Α΄ημιτελικό; appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα