Έγιναν αποκαλυπτήρια! Η Μαρία Κορινθίου έγινε «Αλίκη»-Η αντίδραση του Γιάννη Παπαμιχαήλ…

Την μεγάλη απόφαση να γίνει ξανθιά πήρε η Μαρία Κορινθίου, προκειμένου να υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη ως Κατερινιώ, στην παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι».Η ηθοποιός ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της από τα αποκαλυπτήρια του νέου της λουκ στο εξώφυλλο του περιοδικού Down Town.

View this post on Instagram

The new Blonde Me…… Το

τόλμησα ….και ναι, είμαι τρελή! Αύριο στα περίπτερα στο @downtownmaggr που πάντα με προσέχει και με αγαπά! @nancyzabetoglou @thananagnostopoulos σας ευχαριστώ για όλα! Και εξυπακούεται την καινούργια μου οικογένεια @schwarzkopfpro.greece @schwarzkopfpro που είναι δίπλα μου σε όλους του τομείς, μέχρι και στο ψυχολογικό κομμάτι γι αυτή τη τεράστια αλλαγή μου και τον #hairexpert της #schwarzkopfprofessional @christosmichailidis _____________ #schwarzkopfpro #schwarzkopfprogreece #BLONDME #EXPRESSYOURBLONDME #hair @christosmichailidis #photography @lefteris_siarapis #newme #cover #covergirl #coverstory #mariakorinthiou #actress #styling @nikolaidi_filitsa #makeup @dimitris__stamatiou

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) on Nov 6, 2018 at 7:08am PST

View this post on Instagram

Έχω τρελαθεί με την αγάπη σας! Οποία γνώμη και να έχετε για το ξανθό μου έχει μέσα τόση αγάπη! Αλήθεια όμως πόσο πραγματικά ευλογημένη είμαι! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα! Down Town magazine @downtownmaggr ________________ #schwarzkopfpro #schwarzkopfprogreece #BLONDME #EXPRESSYOURBLONDME #hair @christosmichailidis #photography @lefteris_siarapis #newme #cover #covergirl #coverstory #mariakorinthiou #actress #styling @nikolaidi_filitsa #makeup @dimitris__stamatiou

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) on Nov 7, 2018 at 2:58am PST

Ωστόσο, όλοι περίμεναν το σχόλιο του Γιάννη Παπαμιχαήλ, του γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη που πολλές φορές έχει κατακρίνει κάποιες για την χάλια απομίμησή τους.

Αυτή την φορά όμως, φαίνεται πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ενέκρινε το λουκ της Μαρίας Κορινθίου και φρόντισε να το γνωστοποιήσει. Με μια ανάρτησή του λοιπόν, στο Facebook, δίπλα στην φωτογραφία του εξωφύλλου του περιοδικού, έγραψε: «Αυτό. Πραγματικά επιτέλους!!!».

Αυτό . Πραγματικά επιτέλους !!!

Gepostet von John Papamichail am Dienstag, 6. November 2018

Όμως, κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν πως Αλίκη είναι μόνο μία…

The post Έγιναν αποκαλυπτήρια! Η Μαρία Κορινθίου έγινε «Αλίκη»-Η αντίδραση του Γιάννη Παπαμιχαήλ… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα