Oι αστρολογικές προβλέψεις για την ΠΕΜΠΤΗ 7/12…

ΚΡΙΟΣ
Πιθανόν σήμερα να είναι κουραστικό να ασχοληθείτε με τα καθημερινά σας ζητήματα καθώς θέλετε να τα ξεχάσετε και να τα αφήσετε στην άκρη. Αποφύγετε συζητήσεις προσωπικού χαρακτήρα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι προσωπικές σχέσεις θα εξομαλυνθούν και θα νιώσετε αισθήματα αγάπης.
ΤΑΥΡΟΣ
Με τεντωμένα τα νεύρα μόνο σύγχυση και παρεξηγήσεις θα καταφέρετε να προκαλέσετε και όχι να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας. Η αισθηματική σας ζωή σήμερα θα ευνοηθεί. Οι περισσότεροι από εσάς θα θέλουν να απολαύσουν τον έρωτα και θα θέλουν να προσφέρουν στο σύντροφό τους.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα

αισθήματα σας θα είναι εντονότερα και οι ερωτικές περιπέτειες θα ζεστάνουν την καρδιά σας. Αφήστε λοιπόν ελεύθερο τον εαυτό σας. Πιθανόν κάποια άτομα του κοινωνικού σας περίγυρου να αισθανθούν ιδιαίτερη έλξη από εσάς.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι αδέσμευτοι θα αυξήσουν τις ερωτικές τους κατακτήσεις με γνωριμίες που μπορεί να εδραιώσουν σχέσεις. Οι πλανήτες συνηγορούν στη γοητεία σας. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Μην σας παρασύρουν συνάδελφοι που έχουν λιγότερες υποχρεώσεις από εσάς.
ΛΕΩΝ
Εάν σας είναι αρκετά δύσκολο να δουλέψετε με τις υπάρχουσες συνθήκες σήμερα είναι προτιμότερο να αποφύγετε κάποιες εργασίες που δεν είναι και τόσο επείγουσες. Τη σημερινή μέρα η αισθηματική σας ζωή γίνεται ενδιαφέρουσα. Για κάποιους μία φιλική τους σχέση μεταβάλετε και καταλήγει σε ερωτική.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή ημέρα για να εκπληρώσετε τους στόχους σας να αναλάβετε επιπλέον εργασίες και να συνάψετε καινούργιες συμφωνίες. Η συμπεριφορά σας αντανακλά μία θετική εικόνα προς το περιβάλλον και έτσι κερδίζετε συναισθηματικά τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας.
ΖΥΓΟΣ
Αναμνήσεις απ’ το παρελθόν έρχονται κινηματογραφικά στη μνήμη σας θέλοντας να σας υπενθυμίσουν αντίστοιχες αποφάσεις. Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα και θα επηρεάσουν τις προθέσεις σας προς το σύντροφό σας. Το βράδυ περάστε ευχάριστες στιγμές.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υλοποιήστε σκέψεις και αποφάσεις για να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις συνθήκες της καθημερινότητας και τα αντίστοιχα προβλήματα που σας περιβάλλουν. Κάποιες καταστάσεις, φαίνεται να ανατρέπουν τη διάθεσή σας, φέρνοντας αρνητική επίδραση στην σχέση. Μην μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε την επιθυμία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, αλλά εξετάστε πρώτα ένα είναι αληθινά και αν έχει τη διάθεση ο σύντροφος να τα ακούσει. Παρότι διαπιστώνετε πως οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι μεγάλες αντλείτε δύναμη και υπομονή για να αντεπεξέρθετε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συζητήστε σήμερα με φίλους ανοίξτε την καρδιά σας και ακούστε προσεχτικά τη γνώμη των ανθρώπων που σας αγαπούν. Η επέμβαση ενός μέλους της οικογενείας σας σε μια ερωτική σας υπόθεση, μπορεί προσωρινά να σας βοηθήσει, αλλά σύντομα θα σας προβληματίσει.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποιοι από εσάς θα ερωτευθούν κεραυνοβόλα! Κάποιοι άλλοι θα αποκαταστήσουν τη σχέση τους και θα αισθανθούν την οικογενειακή γαλήνη. Καλό θα είναι σήμερα να είστε προσεχτικοί αν διαχειρίζεστε χρήματα άλλων.
ΙΧΘΥΣ
Στον αισθηματικό τομέα, οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά καθώς η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη στον ευρύτερο σας κύκλο. Τα καλά αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας φέρουν σε καλή διάθεση.
Eυχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr!

The post Oι αστρολογικές προβλέψεις για την ΠΕΜΠΤΗ 7/12… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα