Oι αστρολογικές προβλέψεις για ΣΑΒΒΑΤΟ 16/12

ΚΡΙΟΣ
Την ασφάλεια που αναζητάτε θα τη βρείτε στο σπίτι σας απολαμβάνοντας την παρέα των δικών σας ανθρώπων. Η σημερινή μέρα εγκυμονεί κάποιους κινδύνους εξαιτίας της ανασφάλειας και της τάσης σας να τα βλέπετε όλα μαύρα. Μην προβληματίζετε το σύντροφο.


ΤΑΥΡΟΣ
Έντονα συναισθήματα και διαθέσεις θα προβάλλετε προς το περιβάλλον σας αδιαφορώντας αν θα γίνουν αποδεκτά. Πλησιάστε τον άνθρωπό σας εάν θέλετε να διατηρήσετε την σχέση σας μαζί του και δείτε τα λάθη σας προσπαθώντας να μην επαναληφθούν.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλό θα είναι να μην διασκορπίσετε τα ενδιαφέροντά σας. Κάποιος

φίλος θα χρειαστεί τη βοήθειά σας. Η διάθεση που θα έχετε σας οδηγεί σε αισθηματικές περιπέτειες. Τα προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς κερδίζετε περισσότερους θαυμαστές.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η χρησιμοποίηση της πηγαίας σας διαίσθησης αποτελεί το κλειδί για να κάνετε πετυχημένες επιλογές αποφεύγοντας τις εξαπατήσεις. Εμφανίζεστε απαλλαγμένοι από τις απαγορεύσεις σας. Η στάση σας αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση σας με το ερωτικό σύντροφο.
ΛΕΩΝ
Με τις ευνοϊκότερες προϋποθέσεις σήμερα γλεντάτε. Φροντίστε να μη γίνετε σπάταλοι. Είστε παθιασμένοι για τον έρωτα. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να είναι ικανός να ανανεώνει το ενδιαφέρον σας αν θέλει να σας κρατήσει κοντά του.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βρείτε τρόπους για να αποβάλετε τις αρνητικές σκέψεις και την απαισιόδοξη σας στάση. Παράφορα, ασυγκράτητα, παρορμητικά αλλά όχι ξένα για εσάς συναισθήματα καλείστε να ελέγξετε αν δεν θέλετε να διαταραχτεί ο δεσμός σας.
ΖΥΓΟΣ
Δείξτε διπλωματία και διαλλακτικότητα σε οικονομικά θέματα αλλά μη δεχτείτε όρους που είναι δύσκολο να τηρήσετε. Να περιμένετε ευχάριστες και έντονες στιγμές. Οι πλανητικές επιδράσεις σας κάνουν ακόμα πιο ερωτικούς προσελκύοντας το άλλο φύλο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν θα λείπουν οι αναστατώσεις από την καθημερινή σας ζωή, με εκπλήξεις ευχάριστες ή δυσάρεστες. Λίγο βαρύ προβλέπεται να είναι το κλήμα. Η κατάσταση αυτή δεν θα πρέπει να χαλάσει τη διάθεσή σας ή την αισθηματική σας ζωή.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η προσοχή σας σήμερα θα στραφεί στον κοινωνικό σας ρόλο και ενδέχεται να βρεθείτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση. Μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις. Το ότι προσφέρατε, το πόσο αγαπήσατε, το αν ήσασταν υποχωρητικοί, κανείς δεν σας ζήτησε αλλά το θέλατε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας στον άνθρωπο που επιθυμείτε. Μοιραστείτε τα αν θέλετε να ζήσετε ευχάριστες στιγμές μαζί του. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν. Οι υλικές υποθέσεις θα αποκτήσουν μεγάλη σημασία για σας. Αρχίζετε να βρίσκετε σε μιαν ευνοϊκή περίοδο αύξησης των οικονομικών σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι σχέσεις με τον ισχυρό της οικογένειας δεν θα βρίσκονται σήμερα στην καλύτερη φάση. Οι εντάσεις που θα υπάρξουν μπορεί να είναι ή το αποτέλεσμα που έφερε στο πέρασμα ο χρόνος ή η εμφάνιση της ανταγωνιστικής σας συμπεριφοράς.
ΙΧΘΥΣ
Ο σύντροφός σας ίσως σας φαίνεται λίγο παρορμητικός και έτοιμος για τρέλες! Αφήστε τον να σας παρασύρει με το κέφι και την αγάπη του. Θα σας παρουσιαστούν κάποια έκτακτα έξοδα και κάποια από αυτά θα γίνουν για καθαρά συναισθηματικές σας ανάγκες.

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

The post Oι αστρολογικές προβλέψεις για ΣΑΒΒΑΤΟ 16/12 appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα