H ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛΙΑ …ΜΕΛΩΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!

Η ΑΕΛΙΑ (Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός για τον Καρκίνο του Μαστού) σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης διοργάνωσε μια βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης αφιερωμένη στις γυναίκες. Σε αυτές που δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο του μαστού και σε αυτές που με την αγάπη τους αγκαλιάζουν, στηρίζουν και εμπνέουν κάθε αγωνίστρια σε αυτή τη μάχη.

Τέσσερις γυναίκες, η αρχιμουσικός

Ζωή Τσόκανου, η σοπράνο Eleni Calenos, η μέτζο σοπράνο Αντιγόνη Παπούλκα και η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου ένωσαν το ταλέντο και την ευαισθησία τους και μας χάρισαν μια μαγευτική βραδιά!

Η «ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛΙΑ» περιελάμβανε αγαπημένες άριες και ντουέτα από το λυρικό ρεπερτόριο, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε και η βράβευση των τριών καλύτερων έργων του Διαγωνισμού Φωτογραφίας της ΑΕΛΙΑ «Καρκίνος του Μαστού: Η Πρόληψη είναι η Ομπρέλα της Ζωής».

Λιάνα Γούτα, Καλυψώ Γούλα Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίουΟ καλλιτεχνικός διευθυντής της εκδήλωσης Μάρκος Μαχαιρόπουλος, Δέσποινα ΠορτοκάληΑθηνά Γιαννοπούλου, Στράτος ΣιμόπουλοςΑλεξία Αηδονά, Μαρία Τσακάλου, Αθηνά Γιαννοπούλου, Κατερίνα Λέχου, Αλεξάνδρα ΛιάγκαΆννα Διαμαντοπούλου, Αθηνά ΓιαννοπούλουΒίκυ ΖαγκαρέτουΈλενα Ζαφειρίου, Αλεξάνδρα ΛιάγκαΗ μαέστρος της ΚΟΘ Ζωή Τσόκανου, με την μέτζο σοπράνο Αντιγόνη ΠαπούλκαΑλεξία Αηδονά Δημήτρης Ανδρίτσος Μαρία ΤσακάλουΜαρία Λιάντη Κοκκίνου, Ντενίζ ΕλευθερίουΦίλιππος Αλεξίδης, Αθηνά Γιανοπούλου, Έλενα ΣαλούστοΜένη Λάγα Ροδούλα ΤσαλουχίδουΜαρία Διαλυνά, Ανθή Μουραζάνη, Κλεοπάτρα ΠάτραΝίκος Ευθυμιάδης, Κατερίνα ΓκράτσιουΆντα Ζαχαριάδου, Κωνσταντίνος ΓαλατσόπουλοςΣύνθια ΣάπικαΜάγδα Πιτροπάκη, Ράνια Σπυρίδου

The post H ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛΙΑ …ΜΕΛΩΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ! appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα