Τοπικά: Ένα και να καίει για τον Απόλλωνα με mvp τον Τσίτσα

Την δεύτερη νίκη του στους αγώνες μπαράζ των πρωταθλητών Ενώσεων πέτυχε ο Απόλλωνας που επικράτησε της Νεάπολης με 1-0 στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Σούδας. Ο χρυσός σκόρερ για τον Απόλλωνα ήταν ο Μάνος Ψαράκης στο 14ο λεπτό που πήρε το “ριμπάουντ” μετά το σουτ του Μποτωνάκη και χάρισε μια πολύ σπουδαία νίκη στην ομάδα του Αγίου Ιωάννη.

Ο Απόλλωνας έφτασε τους έξι βαθμούς με τη Νεάπολη να μένει στον έναν έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Όσον αφορά το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στηνμεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ωστόσο συνολικά και οι δύο ομάδες δεν

κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες.

Η Νεάπολη ήθελε να διαφυλάξει περισσότερο τα νώτα της και να γίνει απειλητική μέσα από αντεπιθέσεις με τον Απόλλωνα ν’ ανοίγει το σκορ στο 14ο λεπτό όταν ο Μποτωνάκης έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στα σώματα αμυντικών των φιλοξενούμενων, κατέληξε στον Μάνο Ψαράκη που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Οι πρωταθλητές Λασιθίου έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους για να φτάσουν στην ισοφάριση, οκτώ λεπτά αργότερα όταν κέρδισαν πέναλτι. Ο Καλλιμάνης ανέλαβε την εκτέλεση με τον Τσίτσα να μαντεύει σωστά και με πολύ ωραία επέμβαση διατήρησε το 1-0 υπέρ της ομάδας του.

Το 1-0 ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ενώ στο δεύτερο ο Απόλλωνας είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα ωστόσο έλειπε η μεγάλη φάση. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να “κλειδώσουν” τη νίκη στο 79′ με τον 79′ σεντρα μαρκουλακη, ο πενταρακης δεν προλαβε απο κοντα να σπρωξει την μπαλα στα δίχτυα, στο 87′ ο Κληρονόμος αστόχησε από πολύ μικρή απόσταση με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους και να μην αλλάζει.

Οι τελευταίες ευκαιρίες για τον Απόλλωνα χάθηκαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με διπλή φάση από τους Μερόλλι και Πενταράκη που δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Απόλλων: Τσίτσα, Παληγέωργος, Δάσκαλος, Τσόλης, Μαρκουλάκης Χ, Μποτωνάκης, Ψαράκης Α., Μαρκουλάκης Β., Πενταράκης, Κυτράκης, Ψαράκης Μ.

Νέαπολη: Κουναλάκης, Μότσος, Κουρίνος, Σγουρός, Τουτουδάκης, Μαυρής, Γκέκας, Κασαπάκης, Καλλιμάνης, Ζαμπετάκης, Μουζιούρας.

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα