Το Εργατικό Κέντρο Χανίων για την απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου

Σε ανακοίνωση του Εργατικουπαλληλικου Κέντρου Χανίων για την γενική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 17 Απριλίου αναφέρονται τα εξής:

«Το κύμα ακρίβειας σαρώνει όλα τα εισοδήματα και εξανεμίζει την αγοραστική δύναμη όλων μας.

Τα καθημερινά βιώματα των νοικοκυριών από τα super market και τις λαϊκές αγορές είναι αδιάψευστος

μάρτυρας της συρρίκνωσης του βιοτικού μας επιπέδου και του ράλι των τιμών.

Βρισκόμαστε σε μία σημαντική στιγμή μια στιγμή που απαιτεί δράσεις, απαιτεί ενότητα.

Η πανελλαδική Γενική απεργία στις 17 Απριλίου που αποφασίστηκε ομόφωνα από το γενικό συμβούλιο της ΓΣΕΕ, είναι η ευκαιρία μας να σταθούμε ενωμένοι να σηκώσουμε τις φωνές μας και να απαιτήσουμε τη δική μας δικαιοσύνη.

Μία πανελλαδική απεργία συνάδελφοι, οφείλουμε όλοι να γνωρίζουμε ότι δεν είναι απλά μία ημέρα χωρίς εργασία. Είναι το μήνυμα της αλληλεγγύης μας και της αποφασιστικότητάς μας να μην ανεχόμαστε την καταπάτηση των δικαιωμάτων μας, να μην ανεχόμαστε την υπονόμευση του βιοτικού μας επιπέδου. Καθένας από εμάς έχει τη δύναμη να κάνει διαφορά. Με την ενότητα μας συνάδελφοι και συναδέλφισσες μπορούμε να επηρεάσουμε την κοινωνία, να αλλάξουμε πολιτικές, να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας και κυρίως για τις μελλοντικές γενιές, για τα παιδιά μας.

Όσους ελέγχους και να διατυμπανίζει η κυβέρνηση ότι πραγματοποιεί, όσα πρόστιμα και να ισχυρίζεται ότι επιβάλει, όσα market pass και αν μοιράσει, όσο και αν προσπαθεί να μας πείσει με τα καλάθια του νοικοκυριού και τα χρωματιστά τιμολόγια ρεύματος ότι καταφέρνει να μειώσει τις τιμές, διαψεύδεται καθημερινά.

Τα νοικοκυριά και οι εργαζόμενοι δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στις καθημερινές αυξήσεις των βασικών αγαθών επιβίωσης.

Η τσέπη μας ήταν και θα παραμείνει άδεια, αν δεν τους δείξουμε ότι πλέον δεν τους πιστεύουμε. Ας ενωθούμε και ας φωνάξουμε:

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!!!

Μην ξεχνάμε λοιπόν ποτέ τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας όταν ενώνουμε όλοι μαζί της φωνές μας για το κοινό καλό. Ας σηκώσουμε ψηλά το ανάστημά μας και ας περπατήσουμε με περηφάνεια στο δρόμο της αλλαγής.

Είναι η ευκαιρία μας να απαιτήσουμε να μπει ένα τέλος στην ακρίβεια στην απληστία και στην αισχροκέρδεια.

Καλούμε όλους του εργαζόμενους του Νομού, όλη την χανιώτικη κοινωνία, να συμμετέχουν στην Γενική απεργία στις 17-4-2024 και στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 10.00’ το πρωί στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ!!!»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εργατικό Κέντρο Χανίων, ΓΣΕΕ, Τετάρτη 17 Απριλίου,ergatiko kentro chanion, gsee, tetarti 17 apriliou