Τα πρώτα καρέ της Σάττι από τα γυρίσματα στην Ακρόπολη – Προειδοποιεί τους αντιπάλους της

Σε ρυθμούς Eurovision μπαίνει σιγά σιγά η ΕΡΤ και η Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει φέτος της Ελλάδα και ο ενθουσιασμός της είναι μεγάλος.

Η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της και μάλιστα χτες πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στην Ακρόπολη για τις ανάγκες του εισαγωγικού βίντεο το

οποίο θα αναρτηθεί στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στα social media.

Η πρώτη εικόνα από τα γυρίσματα. «Από τα γυρίσματα του introductory video στην Ακρόπολη», γράφει στην ανάρτησή της η ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ ανέβασε το πρώτο βίντεο με τη Μαρίνα Σάττι να ευχαριστεί όλους τους φίλους της Eurovision για την αγάπη και τα μηνύματα στήριξης που την στέλνουν, αλλά και να… προειδοποιεί τους αντιπάλους που θα συναντήσει στην Σουηδία τον ερχόμενο Μάιο.

«Πάμε να τους δείξουμε πως γίνεται», λέει η ίδια.

@eurovision.ert Καλή μας αρχή #eurovision #esc2024 ♬ original sound – Eurovision Ert

«Μου έχει ξαναγίνει πρόταση. Φέτος είναι η τρίτη χρονιά. Δεν ξέρω τι άλλαξε, σκέφτηκα ότι αργά ή γρήγορα θα γινόταν. Νιώθω ότι είναι κάτι που μπορώ να το διαχειριστώ, δεν έχω άγχος. Μοιάζει με τα ταξίδια που κάνω, που παίζουμε σε φεστιβάλ, γνωρίζουμε ανθρώπους από άλλες χώρες. Έτσι το φαντάζομαι…» είχε πει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια για τη συμμετοχή της στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision.

gossiptv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάττι, Ακρόπολη – Προειδοποιεί,satti, akropoli – proeidopoiei