Συλλαλητήριο για την Παλαιστίνη πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο

Στον δρόμο κατέβηκαν εργατικά σωματεία του Ηρακλείου για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον παλαιστινιακό λαό.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου:

«Για μια ακόμα φορά, ο λαός του Ηρακλείου βροντοφώναξε σε ένα μαζικό κ δυναμικό συλλαλητήριο “Λευτεριά στην Παλαιστίνη”! Απαίτησε να μην υπάρχει καμία εμπλοκή της χώρας μας στο μακελειό που διαπράττει το κράτος του Ισραήλ.

Χαιρετίζουμε τους μαζικούς φορείς, τους συνδικαλιστές, τους φοιτητές, τους απλούς εργαζόμενους, που με αποφασιστικότητα ανταποκρίθηκαν άμεσα, δίνοντας

δυναμική απάντηση.

Συγκεκριμένα στην σημερινή συγκέντρωση συμμετείχαν: το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών , το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, το Σωματείο Ιδ. Εκπαίδευσης “Γαλ. Καζαντζάκη”, η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηρακλείου, η Ένωση Γονέων και κηδεμόνων Ηρακλείου, η Ομάδα Γυναικών Ηρακλείου (ΟΓΕ), η Ομάδα Γυναικών Αρχανών (ΟΓΕ), η Ομάδα Γυναικών Μαλεβιζύου (ΟΓΕ), ο Αγροτικός Συλλόγος Αρχανών – Αστερουσιών, η Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου (ΕΕΔΥΕ), οι Φοιτητικοί Σύλλογοι: Εφ. Μαθηματικών, Φυσικού, ΤΕΤΥ, Ιατρικής, Βιολογικού, Χημικού, η ΕΛΜΕ Ηρακλείου, Σύλλογος Ερευνητών/Ερευνητριών και Εργαζομένων στην Έρευνα Ηρακλείου (ΣΕΕΕΗ), Σύλλογος εργαζομένων ΠΦΥ Κρήτης, το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών.

Στην συγκέντρωση ήταν παρόν αντιπροσωπεία της Παλαιστινιακής Κοινότητας Ηρακλείου.

Μετά τη συγκέντρωση, πίσω από τα πανό των εργατικών σωματείων και φωνάζοντας συνθήματα όπως «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», «Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά, με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά» ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου.

Μαζί με τους λαούς σε κάθε χώρα που παρά την προσπάθεια να πέσει σιωπή πραγματοποιούν μεγάλες κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, βγαίνουμε ξανά στους δρόμους!

Με τον παλαιστινιακό λαό, για ελεύθερη Παλαιστίνη!

Για να σταματήσει το χέρι που δολοφονεί!

Για να σταματήσει κάθε συμμετοχή της χώρας μας στο σφαγείο!

Δε θα γίνουμε συνένοχοι στο νέο έγκλημα!

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Ηρακλείου και συμμετέχουμε στη συναυλία αλληλεγγύης που διοργάνωνε το Σάββατο 4/11 6μμ Πλ. Ελευθερίας. Επίσης, ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων για παγκρήτια κινητοποίηση το Σάββατο 12/11 στα Χανιά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συλλαλητήριο, Παλαιστίνη, Ηράκλειο,syllalitirio, palaistini, irakleio