Στο Ηράκλειο ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης Ευάγγελος Τουρνάς – Τι δήλωσε μετά την σύσκεψη στην Περιφέρεια

Ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Περιφέρεια Κρήτης όπου μεταξύ των άλλων ήταν και ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Νικόλαος Ρουμελιώτης ενόψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου.

Μετά το τέλος της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης, ο Ευάγγελος Τουρνάς αναφέρθηκε στην συνεργασία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ όλων των συναρμόδιων φορέων

υπογραμμίζοντας πως “στόχός είναι η σωστή προετοιμασία καθώς καλούμαστε ν’ αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης”.

Παράλληλα ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης υπογράμμισε ότι: «Είναι ανάγκη να επιταχύνουμε για να προλάβουμε να ετοιμαστούμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στόχος φέτος είναι να ενισχύσουμε το Πυροσβεστικό Σώμα με περισσότερα εναέρια μέσα αλλά και προσωπικό»

Ακόμα ανακοίνωσε την πρόσληψη 650 δασοκομάντο και 50 πτυχιούχων: «Με περισσότερα εναέρια μέσα και προσωπικό, θα προσπαθήσουμε να είμαστε νωρίτερα και κοντύτερα στη φωτιά κατά την έναρξή της, ώστε να την προλαβαίνουμε σε πρώτο χρόνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα