Στις 24-25 Φεβρουαρίου το Σκακιστικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Χανίων 2024

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, θα διεξαχθεί στις Βρύσες, το 36ο Σκακιστικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Χανίων.

Είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη διοργάνωση διοργανώνεται από κοινού από όλα τα σκακιστικά Σωματεία του Νομού Χανίων μαζί, και η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Αποκορώνου. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Σχολείο Βρυσών.

Έναρξη αγώνων: Σάββατο 15.00 μ.μ. και Κυριακή 10.00 π.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής: (Ονοματεπώνυμο, Σχολείο Φοίτησης, Τάξη): έως την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο σχολείο φοίτησης, ή στο mail

[email protected] ή στα τηλέφωνα: 6946710927, 6957630383.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους τους μαθητές.

Διοργανωτές των αγώνων, είναι όλα τα Σκακιστικά Σωματεία του Νομού Χανίων (ο Αθλητικός Σύλλογος Αποκόρωνας, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων, η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων-ΣΑΜΑΡΙΑ, ο Αθλητικός Όμιλος ΚΥΔΩΝ, ο Όμιλος Φίλων Σκακιού Χανίων, ο Α.Π.Ο. «Μίκης Θεοδωράκης», ο Α.Ο.Κισσάμου), και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κρήτης (ΕΣΣΚ), σε συνεργασία με τον Δήμο Αποκορώνου την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βρυσών , την Τοπική Κοινότητα Βρυσών. Χορηγοί : η ΕΤΑΝΑΠ SAMARIA, τα SUPER MARKETS ΣΥΝΚΑ, και η ΘΥΜΙΑΝΟΣ ΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα